marți, 02 iunie 2020

Cătălina Toma: „În America cochetez cu muzica, dar lucrez în domeniul imobiliarelor”

• Buzoianca a vorbit despre experiența din Los Angeles, la aproape 20 de ani de la plecarea din țară

Cu siguranță vă mai aduceți aminte hit-urile BUG Mafia „Hai să fim high” ori „Poveste fără sfârșit”, piese cântate alături de buzoianca Catalina Toma. Celebritatea singurei artiste de pe plaiurile mioritice tunsă periuță, la vremea aceea, a durat doar câțiva ani. A decis să plece în ­Ame­rica, dar nu înainte de a lăsa fanilor un pictorial incitant în Playboy. Cu ce se mai ocupă în ziua de astăzi, în „țara tuturor posibilităților”? Lucrează în domeniul imobiliar, mai cochetează și cu muzica, dar nu ar reveni nicidecum curând în România. Cea mai excentrică artistă a anilor ‘90 de la noi a acordat un interviu în exclusivitate realizatorului Cristi Brancu, în care buzoianca a dovedit că este încă o apariție senzațională și neschimbată după 20 de ani de când s-a retras din showbiz-ul românesc.

„Aici, cu cât este artistul mai frumos, este mai hărțuit”   

Cătălina s-a mutat în America ca să se realizeze financiar, să poată investi în viața ei de artist apoi.

„Aici mulți fac afaceri cu banii altora. Nu ca în România. Mi-e dor de muzică și vreau acum să investesc aici, ca să am o viață de artist la standarde. În America cochetez cu mu­zica, dar lucrez în domeniul imobi­liarelor. Am făcut și aici câteva înregistrări, dar nu ne-am sincronizat cu echipa lor deloc și au rămas piesele în studio. Acum lucrez cu cineva din Hollywood, dar nu este așa de ușor să te lansezi. Aici, cu cât este artistul mai frumos, este mai hărțuit și totul devine încurcat. Nu știu cum este acum în țara mea, dar am o inimă care vrea acasă, însă profesional am mai multe șanse aici. Nu cred ca m-aș întoarce curând”,  a spus buzoianca.

„Bărbații americani nu sunt preferații mei”  

Nici pe plan personal Cătălina nu s-a realizat încă, pentru că principiile americanilor sunt diferite de modul ei de viață.

„Sunt curtată, dar nu m-am căsătorit, eu vreau să mă împlinesc muzical. Am încercat și sentimental, dar nu merg ambele lucruri. Bărbații americani mai trebuie rafinați, nu sunt preferați de mine. Pe ei nu-i pasionează femeia cu carieră. Ei vor o femeie de casă. Cu mine nu merge. Pe mine un bărbat nu mă validează. Eu vreau un bărbat inteligent, unic, curios, să nu îi fie frică de concurența cu mine, ca femeie”, a mai adăugat Cătălina.

În America artista lucrează în domeniul imobiliarelor, fiind stabilită în Los Angeles din 2012, după o perioadă petrecută la Londra.  Ultimul proiect la care a lucrat în plan muzical a fost în 2017, când buzoianca a scos pe piață un single cu faimosul C-Note, compozitor ale unor succese cântate de Rihanna, Backstreet Boys ori Jammie Foxx.

Născută la Buzău, Cătălina Toma a urmat cursurile Școlii Populare de Arte înainte de a se afirma la București, unde a obținut premii precum Best Female Voice sau Romanian Music Industry Awards – Video Of The Year.

„La Buzău a avut loc începutul meu muzical. De Buzău mă leagă amintiri foarte frumoase în ceea ce privește muzica, respectiv de <Școala de Arte>, pe care am absolvit-o la clasa domnului profesor Nicușor Tănase. Totul a început de acolo. De fiecare dată când mergeam la ora de muzică, simțeam <fluturași în ­sto­mac> pentru că, într-un fel, știam că mă va aștepta un destin muzical frumos. La București am plecat singură pentru a-mi încerca norocul, însă totul s-a produs treptat, nu dintr-o dată, oportunitățile mi le-am creat singură, nu a bătut nimeni niciodată la ușa mea”, declara în urmă cu câțiva ani Cătălina pentru observatorulbuzoian.ro.

loading...
error: Content is protected !!