Tânărul de 21 de ani care s-a proptit duminică cu mașina în gardul Policlinicii 23 August, rupând și o țeavă de gaz, a fost amendat cu 5.000 lei după ce s-a stabilit că ar fi trebuit să se afle în izolare la domiciliu și nu la plimbare pe străzi. Autoritățile îl vor conduce în carantină, unde va sta 14 zile.

Individul, din Vadu Pașii, se întorsese sâmbătă noapte din Franța iar după ce a ajuns în Buzău trebuia să se autoizoleze la domiciliu. În schimb, el aieșit să-și rezolve probleme personale iar în timp ce conducea un Opel pe Democrației, dinspre cimitir înspre policlinica 23 August, în intersecția cu Bulevardul Nicolae Titulescu nu a acordat prioritate unui autoturism Hyundai care se deplasa spre strada Transilvaniei.

Din impact, mașina tânărului a fost proiectată în cutia de gaze a Policlinicii 23, o țeavă fiind ruptă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Traficul a fost restricționat în zonă, din cauza scurgerii de gaze.

La fața locului a ajuns și o echipă a DSP Buzău. Abia astăzi autoritățile au intrat în posesia fișei completată de tânăr la intrarea în țară, document care a dovedit că acesta a încălcat legea.

Foto reporterbuzoian.ro

DISTRIBUIȚI
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Scrieți comentariul dvs.
Introduceți numele dvs.