joi, 04 iunie 2020

Casa de Pensii preia documentele pe care buzoienii le depuneau la cabinetele de expertiză medicală din Policlinica „Titulescu”

Închiderea Policlinicii „Nicolae Titulescu” a afectat activitatea cabinetelor de expertiză medicală din cadrul unității medicale. În aceste condiții, până la redeschiderea Policlinicii  „Nicolae Titulescu”, activitatea de secretariat   a cabinetelor de expertiză medicală va fi asigurată de  Casa Județeană de Pensii. Printr-un comunicat afișat pe site-ul instituției buzoienii sunt informați că: „Începând cu data de 15 mai 2020 și până la reluarea activității în incinta Policlinicii Nicolae Titulescu, solicitanții vor depune documentațiile la sediul Casei Județene de Pensii Buzău, cu respectarea măsurilor de distanțare socială, purtarea măștilor de protecție, dezinfecție și triaj epidemiologic realizat prin verificarea temperaturii și completarea formularului standard. Documentațiile care vor putea fi depuse sau transmise prin serviciul poștal clasic, prin poștă electronică sau prin fax la sediul CJP Buzău se referă la:

a) Revizuirea medicală cu termen de prezentare la comisia medicală stabilit ulterior datei de 15 mai 2020 și solicitările noi de expertizare, în vederea înscrierii la pensie de invaliditate;

b) Activitatea de avizare a concediilor medicale, inclusiv a celor care fac obiectul prevederilor Legii nr.346/2002 privind asigurarea pentru munca si boli profesionale;

c) Eliberarea certificatului medical în cazul aplicării prevederilor Legii nr.416/2001 privind venitul minim garantat.

Răspunsul la solicitările dvs. se va efectua în cadrul termenului legal de soluționare al fiecărui tip de cerere și transmiterea răspunsului oficial la domiciliul solicitantului.

Reluarea activității cu publicul în cadrul cabinetelor de expertiză medicală precum și condițiile în care aceasta se va desfășura, se vor anunța la momentul în care acestea vor fi cunoscute, în urma deciziei autorităților sanitare competente.

Precizăm că aceeași procedură menționată anterior o vor respecta și persoanele aflate în evidența Cabinetului de expertiză medicală nr. 4 Rm. Sărat, deservit de medicul expert Mîndru Gabriela, accesul în sediul Policlinicii Rm. Sărat nefiind permis din cauza declarării Spitalului Municipal Rm. Sărat ca unitate medicală cu activitate exclusivă de tratare a cazurilor de îmbolnăvire cu Covid 19”.

2 COMENTARII

  1. Prosti si impostorii (mai ales cei care sunt constienti de impostura lor) de la conducerea unei organizatii se incojoara de prosti si slugi, care nu au intentia sau capacitatea de a le lua locul.
    In linii mari si tuse groase, asta e definitia prostocratiei.

    Profesionisti, care sunt stapani pe cunostintele si abilitatile lor se inconjoara de alti profesionisti, pentru a coopera si a concura intru crearea de plusvaloare si pentru consolidarea civilizatiei.
    In linii mari si rezumativ, cam asta a lipsit Romaniei in ultimii 30 de ani, dar mai ales in ultimele 2 luni.

    Cum scapam de prostrocratie la Rm Sarat si in prefectura?

  2. Poate un avocat extraordinar, dar nu din aia vanduti, sa ne ajute sa dam in judecata prefectul Dimian?

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!