vineri, 10 iulie 2020

Care sunt atuurile Gloriei în lupta pentru promovare

• Stafful din Crâng nu crede că Oțelul este singura contracandidată

Portalul ,,100% Sport” a realizat, înaintea startului returului Ligii a 3-a, o ­ana­liză amănunțită asupra luptei din seria I pentru promovarea în eșalonul secund, concluzionând că SCM Gloria Buzău este pregătită să atace acce­derea în liga secundă. În Crâng s-a conturat un lot numeros, dar și valoros, pregătirea de iarnă, de la Snagov și Izvorani, a fost foarte bună și, nu în ultimul rând, rezultatele din meciurile amicale, care au cuprins inclusiv un egal, 1-1, pe terenul Petrolului Ploiești, reprezintă un semnal de luat în seamă despre forța echipei buzoiene.

Nu mai puțin de zece jucători au fost transferați în această iarnă, toată strategia urmărind îndeplinirea obiectivului, respectiv promovarea în eșalonul secund. La jumătatea campionatului, Gloria este lidera clasamentului, cu un avans de 3 puncte față de ocupanta locului secund, SC Oțelul Galați, însă stafful tehnic al echipei din Crâng este de părere că nu doar formația gălățeană va avea un cuvânt de spus în această luptă pentru promovare.

„Nu cred că Oțelul Galați este singura contracandidată. Mai sunt echipe și totul e și în funcție de jocul rezultatelor. Dar, repet, noi tratăm cu seriozitate fiecare meci. Atuul echipei mele este dat de unitate, de motivația care ne-a cuprins pe toți, obiectivul propus și, bineînțeles, susținerea Primăriei, care, prin această stabilitate financiară, îți oferă o liniște deosebită, să poți să lucrezi cum trebuie. Această stabilitate financiară ne-a ușurat mult munca nu numai nouă tehnicienilor. Și jucătorii vin la antrenamente cu o altă abordare”, a spus antrenorul George Timiș pentru portalul 100% Sport.

„Armata” pentru promovare:

Portari: Ionuț Gurău, Cristian Apostolachi, Cristi Chirițescu, Rareș Șerban;

Fundași: Mădălin Androne, Dragoș Ceaușel, Ciprian Danci, Marius Drăguț, Mihai Velisar, Costin Pușcă, Andrei Cîmpeanu, Marian Botea, Andrei Rus, Mousa Konate;

Mijlocași: Sana Lasana Camara, Andrei Enescu, Ciprian Petre, Florin Cazan, Robert Asăvoaie, Răzvan Catană, Dănuț Oprea, Ionuț Roman, Bogdan Danciu, Cosmin Calu, Alex Dincă, Rafael Manea, Mădălin Pușcă;

Atacanți: Bogdan Chipir­liu, Edivandio Sequeira Dos Reis, Ricardo Mihalache, Andrei Truță, Javier Soler

Antrenor princi­pal: George Timiș

Antrenori secunzi: Mihai Dinu și Vasile Tudose

Antrenor cu portarii: Vasile Lazăr;

Referent–delegat: Marian Lambru;

Oficial sportiv: Dumitru Mureșan:

Maseuri: Dan Boboc și Gheorghe Roșu

loading...
error: Content is protected !!