Monden

Care a fost cel mai dificil moment din cariera Biancăi Purcărea

Este solista trupei Cobzality, co-prezentator Pro FM şi influencer. De asemenea, mulți o știu ca reporter la emisiunea „Vorbeşte lumea” de la Pro TV. Deci, nu a avut niciodată doar un singur job. Cunoscută și în online pentru personajul Carolina de Barcelona, Bianca a participat la Eurovision la vârsta de 16 ani şi la X-Factor (Antena 1) când avea 18 ani. Acum este în distribuția Shrek, un nou musical în a jucat alături de Horia Brenciu (Shrek), de Adrian Nour (Măgăruşul) şi de Julie Mayaya (Dragoniţa) interpretând-o pe Fiona, pe 8 și 9 iunie, la Sala Palatului. „Fiona e romantică şi visează la adevărata dragoste, dar e şi foarte amuzantă şi, deşi poartă un secret major, se adaptează repede la noile situaţii”, spune buzoianca.

Iar dacă acum viața este „roz”, Bianca spune că, în opinia sa, cel mai dificil moment din cariera sa până acum a fost… pandemia. „Pentru că ne simţeam concediaţi nu de la un job, ci de la o carieră, de la o menire. Mi-a luat destul de mult timp să mă redresez şi cred că nu am făcut-o la nivelul la care speram atunci să o fac, dar cariera mea a luat alte turnuri probabil tocmai <din cauza> sau <datorită> acelei perioade şi acelor stări de incertitudine, turnuri care s-au dovedit a fi, de fapt, ceea ce îmi trebuie, îmi place şi-mi vine mănuşă”, susține Bianca.

Iar acum, potrivit declarațiilor sale din recentul interviu publicat de paginademedia.ro, toate se leagă! Matinalul nu îi ocupă, cel puţin deocamdată, fiecare zi a săptămânii, aşa că își poate structura cu uşurinţă programul în funcţie de zilele de radio, iar activitatea din online este una care merge organic, uşor şi natural. Cât despre muzică, atât trupa sa, cât şi celelalte spectacole îi ocupă cel mai important loc din inimă, dar nu ocupă cel mai mult în program, însă totul se eliberează când e vorba de repetiţii sau reprezentaţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare