Actualitate

Peste 6.000 de buzoieni, infectați cu Covid 19 de la începutul pandemiei

Tabloul epidemiologic la nivelul județului Buzău prezentat de Direcția de Sănătate Publică  astăzi indică faptul că de la începutul pandemiei și până în prezent

 • 6050 buzoieni au fost confirmați pozitiv  cu Covid-19 ;
 • 4520 persoane s-au  vindecat de Covid-19;
 • 149 buzoieni infectați cu Covid-19  au decedat;
 • 1040 persoane se află în carantină la domiciliu;
 • 1211 persoane  se află în izolare la domiciliu.

  Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 94 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2(43 pacienți au fost diagnosticați în laboratoare private de analize și un pacient a fost diagnosticat într-o unitate sanitară din alt județ). Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 10 și 90 de ani
  Alți trei  buzoieni infectați cu Covid 19 au decedat
  Au fost înregistrate 3 decese în rândul pacienților confirmați COVID-19. Potrivit DSP Buzău este vorba despre următoarele decese:
 • DECES NR. 147: pacient în vârstă de 60 de ani se prezintă la UPU a Spitalului Județean de Urgență Buzău cu simpomatologie respiratorie. Este confirmat cu SARS CoV-2 și transferat la Spitalul Râmnicu Sărat. Evoluția clincă este nefavorabilă sub tratament și survine decesul. Comorbidități: hipertensiune arterială, fibrilație atrială permanenta, obezitate gr. III.
 • DECES NR. 148: pacient în vârstă de 42 de ani se prezinta la UPU a Spitalului Județean de Urgență Buzău cu simptomatologie respiratorie. Este confirmat cu SARS CoV-2 și transferat la Spitalul Râmnicu Sărat. Starea generală se agavează progresiv și survine decesul. Comorbidități: transplant renal bilateral, hepatită cronică cu virus B.
 • DECES NR. 149: pacient în vârstă de 65 de ani se prezintă la UPU a Spitalului Județean de Urgență Buzău cu simptomatologie respiratore severă. Este confirmat cu cu SARS CoV-2 și transferat pe secția de ATI. Evoluția clinică este nefavoabila și survine decesul. Comorbidități: adenom de prostată.

 

 

Articole similare