Sănătate

Caravana cu Medici caută cardiologi și radiologi pentru oprirea la Săgeata

Filiala Brașov a Caravanei cu Medici este în căutare de medici voluntari pentru caravana din perioada 18-20 martie, din Satul Dâmbroca, Comuna Săgeata, Județul Buzău.

Sunt așteptați să se alăture caravanei medici rezidenți sau medici specialiști în specialitatea cardiologie sau radiologie. „Te așteptăm alături de noi în perioada 18-20 martie ! Îți propunem ca timp de un weekend să faci parte dintr-o echipă multidisciplinară, entuziastă ce va oferi consultații gratuite oamenilor cu acces dificil la servicii medicale. Transportul, cazarea și masa sunt asigurate”, este mesajul lansat de  Filiala Brașov a Caravanei cu Medici și promovat de Fundația Comunitară Buzău. Cei care doresc să te implice,  pot lua legătura cu reprezentanții caravanei  pe pagina de Facebook sau telefonic la numărul 0728.231.763

Organizația neguvernamentală „Caravana cu Medici” are în spate șapte ani de experiență, timp în care a organizat acțiuni în toate colțurile țării. Pentru că Parlamentul Romaniei a votat Legea asistenței medicale mobile, conceptul și modelul de bună practică oferite de Caravană ar putea fi astfel reproduse de spitale, clinici și cabinete, acestea urmând să beneficieze de un cadrul legal ce le va permite să-și desfășoare activitatea de zi cu zi în deplasare.

Articole similare