luni, 01 martie 2021

Călătoria prin Buzău, cu ghinion pentru un gălățean dat în urmărire internațională de autoritățile judiciare din Austria

Călătorie cu ghinion pentru un gălățean. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost arestat la finalul săptămânii trecute în urma unui control de rutină în trenul în care acesta se afla. Verificările efectuate de polițiștii din cadrul Biroul Județean de Poliției Transporturi, în urma legitimării, au scos la iveală faptul că bărbatul era dat în urmărire internațională de autoritățile judiciare din Austria pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt. Mandatul european de arestare era emis din data de 29 ianuarie 2021, fiind suspect în cazul comiterii mai multor infracțiuni de furt în perioada 26 septembrie – 25 noiembrie 2020. Autoritățile judiciare austriece au stabilit că înainte să părăsească Austria, gălățeanul ar fi sustras bijuterii și băuturi alcoolice scumpe din mai multe societăți comerciale.

Polițiștii buzoieni de la Transporturi l-au identificat în tren în timp ce se deplasa către județul Prahova unde are o iubită.

Acesta a fost preluat de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și prezentat judecătorului din cadrul Curții de Apel Ploiești care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 15 zile.

Persoana în cauză a fost încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Buzău.

Gălățeanul urmează a fi extrădat către autorităţile judiciare din Austria”, precizează IPJ Buzău.

Bărbatul are la activ și alte fapte similare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!