Monden

Cabral, tătic la puterea a treia!

De câteva zile, Andreea și Cabral Ibacka sunt din nou părinți, de data asta ai unui băiețel super-cuminte. „Bebe e un băiețel super-cuminte, nici nu știu cu cine seamănă. Cu taică-su, nici un caz. Mănâncă, doar­me, e liniștit, foarte rar plânge. Suntem extrem de recunoscători”, scria, emo­ționată, Andreea, încă din maternitate.

Prietenii nu au întârziat să le trimită mesaje să îi felicite, iar una dintre conversații a devenit chiar virală pe rețelele de socializare. Prezentatorul TV a anunțat pe contul lui personal că totul a decurs bine, iar el este copleșit de emoții, pentru că a devenit pentru prima oară tată de băiat. Vestea, se pare, nu a ajuns încă la toți prietenii mode­ratorului, pentru că unul dintre aceștia i-a transmis un mesaj amuzant lui Cabral, făcându-l să aibă o reacție uluitoare. ,,Să vă trăiască. E o scumpă!”, au fost cuvintele amicului cu pricina. Proas­pătul tătic de băiat a crezut că nu vede bine atu­nci când a citit mesajul, așa că i-a răspuns într-un mod haios prietenului său, iar conversația a făcut înconjurul internetului, stârnind amuzamentul urmăritorilor: ,,E băiat. Boule”, a fost răspunsul tăticului.

Prezentatorul TV cu origini buzoiene are două ­fiice, atât cu Luana, cât și cu Andreea, iar de această dată a avut norocul de a deveni și tătic de băiat. Frumoasa blondină a recunoscut, cu ceva vreme în urmă, că ea și partenerul ei au avut și momente dificile în relație, dar au reușit să treacă peste ele, pentru că s-au sprijinit mereu unul pe celălalt și au știut când să renunțe la orgoliu: ,,Mi-a mâncat tinerețile. M-a cunoscut de mică, da. Bine, el îmi spune același lucru, dar i-am dat răgaz până la 30 de ani. Au fost cu de toate acești zece ani. Noi, de cele mai multe ori facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor, dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative. Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem. Eu am lăsat mai mult de la mine. Eu așa am senzația. Sunt o femeie foarte înțelegătoare”, poves­tea Andreea Ibacka cu puțin timp în urmă, într-o emisiu­ne TV.

,,E a treia oară. Îi tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”, mai scria Cabral pe rețelele de socializare după ce Andreea a născut. Înainte ca Andreea și bebelușul să vină acasă, Cabral a vorbit despre reacția micuței Namiko la venirea pe lume a frățiorului ei. „Aia mică e foarte bine, așteaptă să-i vină «necazul» acasă. Încercăm să facem în așa fel încât să fie cât mai mică gelozia atunci când «se primește marfa», pentru că na, vorba aia, se trezește cu concurență și nu-i convine. Încercăm să facem cumva să fie, deloc nu știu dacă va fi, dar să fie cât mai mică”, a spus ,,buzoianul” Cabral.

Pe 9 octombrie, Cabral a publicat prima fotografie cu fiul lui. În dreptul ­ima­ginii, prezentatorul TV a scris: „Gata, acasă. Uitasem cât sunt de mici…”. Foto­grafia a strâns până acum peste 60.000 de aprecieri și peste 3.500 de comentarii. Andreea Ibacka (36 de ani) a născut pe 5 octombrie, prin cezariană. Actrița și soțul ei, Cabral (44 de ani), mai au o fetiță, Namiko, în vârstă de 2 ani. Din primul mariaj cu modelul și prezentatoarea TV Luana Mitran (52 de ani), moderatorul emisiunii „Ce spun românii” mai are o fiică, Inoke, în vârstă de 18 ani.

Articole similare