Monden

Cabral revine pe micile ecrane

Buzoianul Cabral a anunțat că și-a dorit o pauză pentru a petrece mai mult timp cu familia lui, dar în realitate managerii de la PRO TV au dorit să încerce și altceva. „Ce spun românii”, emisiunea lui Cabral, a fost scoasă din grilă fără nicio explicație și nu părea să revină prea curând pe micile ecrane. Ei bine, producătorii s-au răzgândit și o vor relansa. Cosmin Seleși va fi trimis în vacanță, iar Cabral va fi din nou în prim plan. Conform surselor VoxBiz.ro, deja se filmează show-ul „Ce spun românii”, însă momentan cei de la PRO TV nu au făcut niciun anunț în acest sens.

Conform voxbiz.ro, ultimul anunț al echipei de comunicare a PRO TV este despre emisiunea „Batem palma”, pe care o laudă în fiecare săptămână și despre care anunță că este lider de audiență. În acest context, este greu de înțeles de ce va fi scoasă din grilă și reintrodusă o producție mai veche. Managerii se așteaptă probabil la audiențe mult mai mari de la Cabral și de la emisiunea lui, comparativ cu reușitele lui Seleși. Rămâne de văzut cine va câștiga acest duel de la distanță.

În ultimul timp, se pare că PRO TV face un fel de ping-pong cu emisiunile, dar până acum televiziunea din Pache Protopopescu a reușit să se mențină lider de piață. Într-adevăr cifrele nu mai sunt atât de mari ca în urmă cu un an, dar asta și pentru că pandemia s-a dus, iar oamenii nu mai stau la fel de mult în fața televizoarelor. Spre exemplu, sezonul 3 al reality show-ului „Survivor România” a avut în minutul de aur, la primul episod, chiar și peste 3 milioane de telespectatori, menținându-se constant la o medie de peste 2 milioane. Sezonul actual stă mai prost și ajunge cam la 1,5 milioane de telespectatori, având concurența puternică și de la America Express care a cucerit publicul urban și comercial.

Articole similare