Monden

Cabral a petrecut în club fără fără soția sa

A plecat însoțit de două femei

Imaginile publicate zilele trecute de cancan.ro, în care Cabral apare distrându-se într-un club de fițe din Mamaia Nord, de 1 mai, îl arată pe prezentator părăsind localul împreună cu două brunete. Scenele cu soțul omul de televiziune într-o stare euforică, în timp ce îmbrățișa și săruta o brunetă, au dat naștere unor speculații în rândul internauților, potrivit „Libertatea”. O parte dintre cei care au comentat pe marginea imaginilor au taxat gestul lui Cabral, considerându-l nedrept față de soția care îl aștepta acasă împreună cu cei doi copii ai cuplului, Namiko și Tiago. Totul, în contextul în care, după distracție, Cabral s-a îndreptat către un taxi, unde era așteptat de o altă femeie, iar ulterior a venit și bruneta cu care se îmbrățișase în club, deși, după ce s-a urcat în mașină, prezentatorul de la PRO TV și-a pus capul în palmă și a adormit imediat. „Soția și copiii îl așteaptă acasă, frumos! (…) Are o ciudă acum că a fost prins”, „Mi-e milă de soția lui”, sunt câteva dintre reacțiile urmăritorilor.

Ulterior, Cabral a postat online imagini cu tânăra cu care a petrecut în club, arătându-se amuzat de situație, dornic să arate că nu s-a întâmplat nimic deplasat, iar femeia din club este o bună prietenă. „Fiert pe șatene”, a transmis buzoianul. Cabral a clarificat că femeia respectivă este o bună prietenă, căsătorită, iar soțul ei este un apropiat al prezentatorului: „Acum ceva zile am apărut la ziar că sunt foc pe șatene. Așa e, îmi place mult de prietena mea Cori, șatena. Dar la fel de mult îmi place de bărbat-su, Marius, că e băiat mișto și de viață. Acum văd că se întreabă dacă are picioare frumoase… Sunt însurat, așa-i, cu o femeie despre care eu cred că e foarte frumoasă. Și pot spune fără apăsări că… Da, Claudia Neghină are niște picioare superbe! Dar știe și ea asta, nu m-a întrebat niciodată în vreo 26 de ani de când o știu… (nu știu de ce nu-i pot da TAG, poate îi dă cineva în comentarii, mersi!) Oricum, o fi bine că după ce faci un copil primești titlul de blondisancă (ce-o fi asta n-am de unde să știu…)? Oare cum o fi dacă colega mea de apartament n-ar avea încredere în ea sau în noi? Ar fi ieșit niște probleme în familie? Probabil că ar fi ieșit. Nu e cazul, ne luăm la mișto pe whatsapp… că așa sunt eu, mai ispitat”, a scris Cabral pe rețelele de socializare.

După acest eveniment, el a spus că și-a găsit soția cu doi bărbați în casă. Pentru cei care nu știu, ei bine, este vorba de colegii Andreei Ibacka, care o ajutau să realizeze o filmare, lucru ce reiese chiar din vorbele acesteia. Cabral: „Să se vadă că am venit acasă și am găsit-o pe nevasta mea cu doi bărbați! Uite-o! Scandal!!!!” Andreea Ibacka: „Deci nu te mai suport! Mi-ai stricat filmarea a șaptea oară! Pleacă!”, au spus, râzând, Cabral și Andreea Ibacka.

Actrița i-a dat imediat replica: „După ce el apare la ziar <inspitat> și de șatene și de <blondisance>… El îmi strică mie filmările, să zică că e egalitate”, a scris Andreea Ibacka pe Instagram.

Deși pare cuplul perfect, care nu se ceartă niciodată, Cabral a mărturisit că și în căsnicia lui mai există momente tensionate. Chiar dacă există o diferență de 8 ani între ei, soțul Andreei Ibacka spune că nu a fost niciodată acest aspect un impediment în relația lor.

 

Articole similare