Monden

Cabral a mers în Olanda să își vadă toată familia reunită

Împreună cu soția, și-a plimbat toți copiii pe la festivaluri

Cabral a fost un tată megafericit! Și-a îmbrățișat cei trei copii și a petrecut timp cu ei în Olanda, acolo unde e stabilită fiica lui cea mare, Inoke. În prezent, Cabral e căsătorit cu actrița Andreea Ibacka, împreună cu care are doi copii, pe Namiko și pe Tiago. Înainte de Andreea, prezentatorul de la PRO TV a avut o relație cu Luana Mitran, cu care are o fiică mai mare, pe Inoke. Tânăra are 21 de ani și e stabilită în Olanda, acolo unde studiază Științele Comunicării, dar și muncește. Inoke a avut parte de vizita tatălui ei, care a mers însoțit de actuala lui soție și de copiii Namiko și Tiago. Astfel, frații s-au reunit în Olanda, au mers acolo la un festival, la Comic Con Holland, și la Elfia.

Cabral nu a ratat ocazia și și-a fotografiat cei trei copii, iar imaginea a ajuns pe rețelele de socializare. „Ăștia sunt ai mei. Toți trei. Și stau în spatele lor și fur poze cu ei și efectiv mi-e greu să respir când îi văd cum țopăie mulțumiți în fața mea… Parcă mă uit la un film din ăla frumos, în care cumva – uimitor! – joc și eu. Mulțumesc”, a scris Cabral Ibacka pe Instagram în dreptul imaginii, care a stârnit reacțiile fanilor lui. „Cabral, să îți trăiască copiii și să fiți sănătoși!!”, a scris un fan, în timp ce altul a zis: „Cu ce ocazie sunt îmbrăcați așa? E vreun festival, ceva?… Tare frumoasă descrierea, se vede cât îți iubești familia, să fiți sănătoși și fericiți cu toții!!!”.

În Olanda, și soția buzoianului, Andreea Ibacka a făcut câteva poze, anunțând că au petrecut week-end-ul la mare depărtare de România. „În week-end am ajuns pentru prima oară la Comic Con Holland și la Elfia (fantasy festival)”, a scris actrița pe rețelele de socializare.

Articole similare