Monden

Cabral, despre prima impresie a socrilor săi: „Și-au făcut cruce cu limba”

Cabral este un prezentator TV cunoscut și iubit de publicul din România, mândru de originilile sale buzoiene prin mama sa, Argentina, și recunoscut datorită stilului său amuzant și profesionalismului de care dă dovadă. Potrivit click.ro, atunci când l-au cunoscut, socrii săi nu au avut o primă impresie prea bună despre el. Buzoianul a mărturisit că părinții Andreei Ibacka au fost sceptici în privința alegerii partenerului ei de viață, dar nu au comentat nimic, pentru că s-au încredințat în intuiția fiicei lor. Cu timpul, Cabral a reușit să câștige inima socrilor și acum se înțeleg de minune.

„Și-au făcut cruce cu limba și au sperat că știe ea ce face. Acum, că sunt preferatul socrului și că nici soacra nu m-ar ucide în somn… se pare că a știut colega de rate ce să aleagă… Dragoste. La prima vedere. Clar”, a mărturisit Cabral, potrivit publicației viva.ro.

Cabral a mai dezvăluit că la începutul relației cu Andreea, aceasta nu a fost foarte interesată de el și a refuzat să iasă în oraș timp de șase luni. Cu toate acestea, Cabral a reușit să își facă loc în inima ei și au început o frumoasă poveste de dragoste. „După șase luni de vedere, că acritura nu voia să iasă în oraș cu mine, până la urmă a ieșit la o cafea. Și șarmul meu incredibil, prezența mea enigmatică, tenul meu luminos… toate acestea au făcut-o să nu-și mai dorească să plece. 14 ani. Sau cam așa ceva…”, a mai spus cu zâmbetul pe buze Cabral.

Cabral și Andreea Ibacka sunt împreună de peste 14 ani și au doi copii. La începutul relației lor, părinții Andreei nu l-au privit prea bine pe Cabral, dar el a reușit să le câștige încrederea lor în timp. Acum, cei doi sunt fericiți și se bucură de o căsnicie împlinită.

Articole similare