Monden

Cabral: „Când ești tată de fete, toată lumea te pune în gardă”

Cabral este convins că își va educa așa cum trebuie copiii în perioada adolescenței, în special pe fiica sa, Namiko. Prezentatorul TV cu origini buzoiene a trecut prin această etapă cu cealaltă fiică a lui, Inoke – pe care o are din mariajul cu Luana Ibacka -, care acum locuiește și studiază în Olanda. Cabral are convingerea că în primul rând trebuie să ai o bună comunicare cu copilul tău, pentru că așa poți să depășești foarte multe lucruri. El mai spune că este pregătit pentru momentul în care Namiko va fi adolescentă, deși majoritatea cunoscuților l-au avertizat că va avea „de tras”.

„Eu cred că oricât te-ai pregăti pentru un eveniment, acela tot o să vină în viața ta, nu ai cum să eviți asta. Eu am învățat de la cea mare, de la Inoke, că îți poate fi frică de orice pentru că acel orice o să vină peste tine. Degeaba îți este frică, degeaba te pregătești. Auzi: <Să îți iei o pușcă mare!>. Să îți iei o pușcă mare să îți dai cu ea în cap, pentru că dacă vrea să iasă în oraș, iese în oraș! <Mamă, să o păzești!>. Lasă, lasă, că se păzește singură. E pace. Atunci când ești tată de fete, toată lumea te pune în gardă: <Mamă, să vezi ce o să fie, cum o să fie!>. Nu! Ție o să îți fie frică de ea dacă vrei să îți fie frică de cineva, dar nici asta nu te ajută! Educația, cumva, pregătește copilul pentru ce urmează să facă! Noi, când suntem tineri, rupem ușa. Oricum se va întâmpla”, a detaliat  Cabral pentru Ego.ro.

Prezentatorul TV recunoaște că el și fiica lui cea mare, Inoke, au stabilit de la început niște reguli și așa au reușit să nu se îndepărteze unul de celălalt. Indiferent unde mergea Inoke, Cabral știa. „Ne-am învățat reciproc trucuri! Eu știam tot timpul unde e. I-am zis: <Orice faci, oriunde te duci, nu am o problemă că te duci, vreau să știu unde ești!>. Dacă se întâmplă ceva, vreau să știu de unde să încep să te caut! Să nu mă învârt ca o găină pe la Universitate și tu să fii în Unirii! Știam tot timpul unde e. Chiar dacă nu era neapărat ora care mi-ar fi convenit mie, petrecerea care mi-ar fi convenit mie sau anturajul! Toți ne dorim ca ai noștri copii să stea lângă bibliotecari și cântăreți la harpă”, a mai spus Cabral.

Articole similare