Monden

Cabral a ales Dubaiul ca loc de vacanță pentru începutul de an

Glumeț din fire, el a spus că a mers acolo doar pentru că nu a avut bani de... Poiana Brașov

Cu mic, cu mare, familia Ibacka – Cabral, Andreea și cei doi copii, Tiago și Namiko – și-a făcut bagajele și a plecat în vacanță, alegând ca destinație Dubaiul. Potrivit știrii de la b1tv.ro, cei patru s-au simțit foarte bine pe meleagurile călduroase, asta rezultând din pozele pe care le împart cu urmăritorii conturilor lor de pe rețelele de socializare.

În stilul său caracteristic, plin de umor, Cabral a comentat la o imagine în care apare lângă o fântână aflată în Dubai Mall of Emirates, un punct de atracție al tuturor turiștilor aflați în zonă. „Niciodată nu am știut cum să postez din vacanță. Dacă locul poate părea luxos, dă lumea cu castraveți stricați după mine, că mă laud. Dacă locul pare prea simplu, aruncă lumea cu ceapă verde expirată… că-s vai de steaua mea. Așa că pun poza asta aici… și vă zic că am venit în Dubai doar pentru că nu am avut bani de Poiana Brașov. Și n-am pe mine Prada sau Versace… am ceva simplu dar mișto și niște <adidași> simpli în picioare”, a scris buzoianul. Urmăritorii lui Cabral au dat navală fix la acea fotografie, postarea făcând deja peste 3.000 de aprecieri într-un interval de timp scurt.

Dintre cei care au comentat, Speak a ținut să-i atragă atenția lui Cabral, tot în glumă, că starea de simplitate de care vorbește prezentatorul de la PRO TV e deturnată de ceasul pe care îl are la mână: „Da’ ceasul ăsta de o mie? Nu știu ce să zic…”, s-a distrat Speak pe seama lui Cabral.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker