vineri, 16 aprilie 2021

Ca într-o scenă din “Las Fierbinți” / Buzoianca Irina Fodor, alături de Adela Popescu și Andreea Ibacka, în Delta Dunării

Adela Popescu, Irina Fodor și Andreea Ibacka sunt prietene bune și își petrec multe vacanțe împreună. De curând, cele trei vedete au fost, împreună cu soții și cu copiii, într-un resort din Delta Dunării. Acolo au petrecut ca la țară, după cum se vede în imaginile postate pe site-urile de socializare.

Adela, Irina și Andreea par desprinse dintr-o scenă din serialul “Las Fierbinți”, într-una din cele mai recente imagini apărute pe Instagram. Fetele pozează cu bucurie “la o bârfă mică” pe băncuța din fața casei. Comentariile fanilor sunt delicioase. “La radio șanț”, a descris cel mai bine imaginea un fan, “Și ghini vă șade !!!”, a comentat un alt admirator, “Ai văzut-o fată pe aia a lu’ Țața Floarea, ce figurantă e?”, “Felicitări fetelor, ați reînființat Antena Satului!!!”, “Fără crocsi colorați? Ce fel de club e asta?!” , au scris fanii.

Adela Popescu este deja la a patra vacanță în ultimele patru luni. În mai, vedeta a fost în Egipt, în iulie în Cipru, în august în Bali, iar acum a avut parte de această mini-vacanță în Delta Dunării.

De cealaltă parte, buzoianca Irina Fodor și-a petrecut vacanța de vară în Antalya.  “Primul lucru pe care l-am făcut când am ajuns acasă a fost să ne urcăm pe cântar. Era să trecem cu el prin parchet. Singura încân­tată din toată combinația asta a fost mama-soacră, care nu își mai încăpea în piele de fericire că pocnim toți trei de atâta sănătate (…) De la atâta stat, ni s-au lățit fundurile. Aaa, ba nu, asta e de la mâncare. E greu să te abții de la a încerca ce prepară ei pe acolo, așa că ajungi să îndeși în tine fără măsură”, a scris Irina pe blogul ei.

Și Andreea Ibacka a fost vara asta în vacanță la mare, însă nu a vrut să dezvăluie destinația aleasă. Reamintim ca Irina și Răzvan au botezat copilul lui Cabral și al Andreei, iar buzoianca s-a căsătorit cu solistul Răzvan Fodor în 2010, fiind nașii cuplului Cabral și Andreea Ibacka. Irina a absolvit Colegiul Hasdeu și Facultatea de Jurnalism, a făcut modelling și figurație în serialul „Cu un pas înainte”, unde l-a cunoscut pe Răzvan. Cei doi au împreună o fetiță, iar buzoianca face parte din echipa de la Vocea României.

loading...