vineri, 16 aprilie 2021

Buzoienii s-au plâns Avocatului Poporului. Telefonul a sunat de 24 de ori în primul trimestru al anului

În trimestrul I al anului 2021 la Biroul teritorial Ploiești al instituției  Avocatul Poporului au fost primite 7 de petiții de la buzoieni și 24 apeluri telefonice. De asemenea, au fost deschise 5 dosare în care au fost efectuate verificări cu privire la situații semnalate și au fost soluționate 12 dosare. Au fost înregistrate 4 sesizări din oficiu și a fost efectuată o anchetă proprie, în urma cărora a fost emisă de către Avocatul Poporului o recomandare pentru remedierea deficiențelor rezultate în urma verificărilor, detalii referitoare la recomandările emise putând fi studiate pe pagina de internet a instituției Avocatul Poporului www.avp.ro.

În contextul actual, în scopul prevenirii răspândirii comunitare a infectării cu noul Coronavirus, activitatea de acordare a audiențelor atât la sediul Biroului teritorial Ploiești al instituției Avocatul Poporului, cât și în județele din competența acestui birou rămâne suspendată.

Pentru cei interesați, reamintim că, Biroul teritorial Ploieşti al instituţiei Avocatul Poporului are sediul în municipiul Ploieşti, B-dul Republicii nr. 2-4, intrarea H, camera 155; tel./fax – 0244.593.227.  Până la reluarea programului de audiențe, cetățenii pot beneficia în continuare, în mod gratuit, de serviciile instituției Avocatul Poporului, prin Biroul teritorial Ploiești, solicitând sprijin, astfel: telefonic la nr. 0244.593.227; prin transmiterea petițiilor prin poștă; prin e-mail, pe adresa avpprahova@avp.ro. sau prin fax. Petițiile adresate instituției Avocatul Poporului sunt scutite de taxe de timbru, iar audiențele sunt gratuite.

De asemenea, site-ul instituţiei Avocatul Poporului la adresa www.avp.ro, conţine informaţii detalitate cu privire la activitatea instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...