Actualitate

Buzoienii, așteptați la Târgul „Toamna Buzoiană”

Vineri, pe 22 septembrie, la ora 17.00, se deschide Târgul „Toamna Buzoiană”, iar buzoienii sunt așteptați să se bucure de multe produse tradiționale cunoscute și de momente artistice, mai ales că accesul este liber. Chiar dacă durata Târgului a fost scurtată și se va desfășura pe parcursul a doar trei zile, în loc de o săptămână, buzoienii vor avea suficient timp să încerce bunătățile expuse, după cum au precizat anterior reprezentanții Primăriei Buzău.

„Dragi buzoieni, Primăria Municipiului Buzău, Centrul Cultural și Educațional <Alexandru Marghiloman>, Direcția pentru Agricultură Județeană Buzău și SC <Piețe, Târguri și Oboare> SA au bucuria să anunțe că Târgul <Toamna Buzoiană> aflat la cea de a XVII-a ediție se va desfășura în Drăgaică, în perioada 22 – 24 septembrie. Deschiderea oficială va avea loc vineri, 22 septembrie, ora 17.00. Dulcețuri, gemuri, murături, legume uscate, condimente și alte delicii își vor găsi locul pe raftul din cămara gospodinelor. De asemenea, pastrama, cârnații de Pleșcoi, micii, mustul, plăcintele cu dovleac și multe alte bunătăți vă vor fi oferite de cei mai harnici gospodari buzoieni”, transmite Primăria Buzău.

Programul artistic al celor trei zile este următorul:

  • Vineri, 22 septembrie: Bianca Constantin, Mario Stoica, Ionela Bănică, Angela Manole, Grigore Gherman, Nicolae Datcu;
  • Sâmbătă, 23 septembrie: Briana Pătrașcu, Andrei Dinu, Andreea Baboi, Ion Băicuș, Claudia Colniceanu, Nemuritorii;
  • Duminică, 24 septembrie: Ilinca Florea, Maria Băducu, Flavia Cochirleanu, Robert Vlad, Diana Ioniță, Cristina Nicolae, Ilie Caraș.

Articole similare