Monden

Buzoianul WRS, din nou la „Te cunosc de undeva”

Show-ul transformărilor totale le pregăteşte telespectatorilor un sezon în mare formă şi foarte-foarte multe surprize. Opt cupluri de artişti unul şi unul au spus „Da” spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi în curând pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

„Sunt bucuroasă să vă anunţ că am început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon <Te cunosc de undeva!>, unul dintre cele mai longevive show-uri de televiziune din România. Abia aşteptăm să vă arătăm ce se întâmplă pe platoul de filmare, să descoperiţi artiştii care deja se bucură de nişte transformări absolut fabuloase! Avem foarte-foarte multe surprize, dar deocamdată nu vă putem spune mai mult! Fiţi cu ochii pe noi!”, a declarat prezentatoarea transforming show-ului, Alina Puşcaş.

Sezonul 18 a fost câștigat de echipa formată din WRS și Emilian, iar cei doi cântăreți vor concura și în sezonul 19 al show-ului de la Antena 1, potrivit cancan.ro. Amândoi au făcut senzație și au reușit să interpreteze cu succes orice melodie le-a fost propusă. Au fost apreciați atât de jurați, cât și de telespectatori. Printre concurenții care au acceptat să participe la transforming show se numără și Anca Țurcașiu, potrivit sursei menționate anterior.

Reamintim că patru cupluri de artişti au luptat în finala transforming show-ului de la Antena 1: Emi şi Cuza (câştigătorii celui de-al 17-lea sezon), Jo şi Liviu, buzoianul WRS şi Emilian, şi Connect-R şi SHIFT. Nu doar echipele finaliste au făcut spectacol în finala „Te cunosc de undeva!”, ci şi colegii lor nefinalişti, care au performat în afara concursului. Punctajul lor a început de la zero, iar cele patru echipe de finaliști au primit puncte de la jurații „Te cunosc de undeva!”, de la echipele care nu au intrat în marea finală și de la publicul prezent în sală.

La ultima transformare, WRS şi Emilian au avut de interpretat o piesă foarte grea din punct de vedere vocal şi care i-a scos din zona de confort: Disturbed – „The Sound of Silence”. WRS şi Emilian au fost desemnaţi câştigători, în aplauzele tuturor celor aflaţi pe platoul de filmare. „Mulţumim că ne-aţi cooptat în această echipă minunată. Am învăţat foarte multe de la voi! Am fost martor la nişte momente live care m-au schimbat ca persoană şi ca artist pentru totdeauna!”, a spus buzoianul după aflarea verdictului. Cei doi artişti au donat premiul în valoare de 15.000 de euro pentru o cauză nobilă şi şi-au adjudecat în palmares trofeul „Te cunosc de undeva!”.

*

Andrei Ionuț Ursu s-a născut la 16 ianuarie 1993, la Buzău, dansator, cântăreț și compozitor, a lucrat inițial ca dansator pentru artiști celebri precum Inna, Antonia sau Carla’s Dreams, și a făcut parte din baletul PRO TV la emisiuni precum „Vocea României” și „Românii au talent”. În ianuarie 2020, a semnat cu Global Records și a început proiectul de muzică electropop cu numele de scenă WRS.

El a început să danseze la vârsta de 12 ani, încurajat de părinții săi, dansatori de muzică populară. În 2015 și-a început cariera muzicală în trupa de băieți Shot. După doi ani, a părăsit proiectul, s-a mutat la Londra și a început să compună muzică.

WRS a debutat în ianuarie 2020 cu piesa „Why”, care a strâns peste un milion de vizualizări pe YouTube și 400.000 de streamuri pe Spotify. Single-urile „Amore”, cu İlkan Günüç, și „Tsunami” au avut succes, atât în ​​mediul digital, cât și la radio și au ocupat primele locuri în topurile muzicale din România și Bulgaria. În februarie 2022, WRS a lansat single-ul „Llámame”, cu care a reprezentat România la Eurovision.

*

Emilian, pe numele său complet Emilian Mihai Nechifor, s-a născut în Iași. El a intrat în atenția publicului odată cu participarea sa la o emisiune TV de tip concurs muzical. Pasiunea lui pentru muzică a început să se dezvolte încă de când avea 5 ani. Ulterior, artistul a început să participe la mai multe concursuri pentru copii din România, unde a câștigat numeroase premii. Când a împlinit vârsta de 10 ani, Emilian a trecut granițele țării și a câștigat marele premiu în cadrul unui concurs organizat la Moscova, conform informațiilor de pe site-ul HaHaHa Production, scrie viva.ro. Când a împlinit 12 ani, Emilian a susținut primul lui concert, în Sicilia, la un festival de muzică pentru copii, notează aceeași sursă citată.

Emilian a urmat cursurile Liceului de Muzică din Iași, unde a studiat chitară clasică și pian, și a absolvit Conservatorul din București.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker