Monden

Buzoianul Alex Nedelcu și Oana Ioniță au bifat prima apariție TV împreună

Buzoianul Alex Nedelcu și iubita lui, Oana Ioniță, au fost invitați zilele trecute în platoul WOWbiz, unde au vorbit despre frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiesc de mai bine de un an de zile. De la cum s-au cunoscut, la cum au ajuns să formeze un cuplu, dar și cum reușesc să păstreze o relație atât de armoni­oasă, cei doi au spus totul și și-au făcut declarații de dragoste în direct.

Oana Ioniță și  Alex Nedelcu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an de zile. Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut la un atelier de actorie, unde au aflat cele mai intime secrete unul despre celălalt, în urma unor exerciții. Astfel, după trei săptămâni petrecute acolo, au decis că este momentul să pornească la drum împreună.

Oana a dezvăluit că ea a făcut primul pas, pentru că simțea o nevoie continuă de a sta lângă Alex, lucru pe care nu-l mai simțise cu o altă persoană înainte. Și chiar dacă a aflat că Alex este mai mic ca vârstă decât ea, s-a ghidat după ceea ce i-a spus inima și, astfel, și-a găsit alesul. ,,Ne-am cunoscut la un atelier de actorie. După vreo trei săptămâni ne-am combinat, dar în cadrul atelierului, unde existau niște exerciții de actorie, pentru care, în ordine aleatorie, aveai un partener cu care trebuia să lucrezi. Au fost două exerciții, cele mai deep, în care trebuia să ne spunem cele mai mari secrete, primul, și, al doilea, era un exercițiu în care te uitai la partener și proiectai figura maternă; atunci au fost spuse niște lucruri. S-a creat o conexiune umană. Am petrecut foarte mult timp împreună. Singura chestie pe care o aveam cu el era că simțeam nevoia să stau lângă el. După aia s-a întâmplat. Nu veneam către el cu o intenție, când am aflat că este mai mic decât mine, era exclus. A fost o tranziție, de la un pas la altul. Eu am făcut primul pas”, a spus Oana Ioniță.

Buzoianul, fost concu­rent la Exatlon, este și el îndrăgostit iremediabil de frumoasa sa iubită și se simte extrem de bine alături de aceasta. Cu toate că are o femeie superbă lângă el, prezentatorul nu este deloc gelos și are încredere de­plină în iubita lui. ,,Cel mai mult îmi place să petrec timp cu ea. Suntem foarte naturali împreună. Nu am avut motive până acum să fiu gelos. Sunt convins că sunt mulți bărbați care și-ar dori să o cunoască”, a dezvăluit Alex Nedelcu în emisiunea TV.

Iubita lui Alex Nedelcu a mai completat că un singur lucru nu ar ierta la persoana iubită: trădarea. ,,Cred că cel mai tare m-ar deranja trădarea, de orice fel, nu doar în relație. Timpul este cel mai prețios pentru noi. Nu doar de trădarea la mo­dul de a înșela și la modul de a-mi promite ceva. Trădarea are foarte multe forme. Trădarea nu aș accepta-o”, a încheiat Oana Ioniță.

Articole similare