duminică, 11 aprilie 2021

Buzoianul Alex Nedelcu se iubește cu un fost iepuraș Playboy

• El are o relație frumoasă cu Oana Ioniță, fostă Miss Playboy România în 2004 

Alex Nedelcu a fost unul din cei mai populari concurenți ai showului Exatlon. Având în vedere că arată și bine, era și normal să încingă spiritele fanelor. Cu toate acestea a reușit, până de curând, să-și țină pentru el viața privată. Însă, de curând, Alex a mărturisit că are o iubită, un fost iepuraș Playboy.

Buzoianul, căruia i se spunea „Bentiță” în competiție, a decis să vorbească despre relația sa cu cei de la Wowbiz. Alex a scos, astfel, vălul misterului asupra persoanei iubite din viața lui. Cea care îi este parteneră de viață încă de anul trecut este Oana Ioniță. Tânăra a apărut în numeroase pictoriale, ba chiar a câștigat și titlul de Miss Playboy cu ani în urmă, și a apărut și în telenovela „Inimă de țigan”. În 2013, frumoasa blondină s-a căsătorit cu milionarul Dan Neagoe, poreclit ,,Regele Oțelului”, fost coleg de facultate cu Liviu Dragnea.

„Este adevărat, iubesc și sunt extrem de norocos. Mie nu prea îmi face plăcere să vorbesc despre viața mea privată. Sunt un tip retras. Îmi place să mă concentrez asupra carierei de dansator, asupra teatrului, pentru care am o mare pasiune, și asupra minunatei emisiuni online pe care o prezint de doi ani la Kanal D, <Ștafeta Mixtă cu Alex și Cornelia>. Și, totuși, m-am decis să dau cărțile pe față! Am o relație serioasă din decembrie anul trecut”, a recunoscut buzoianul. Fostul concurent de la Exatlon a mai dezvaluit că locuiesc împreună, în apartamentul său din București, și că relația lor este tot ce și-ar fi dorit. „Oana este cu opt ani mai mare ca mine, iar acest lucru îmi place de mor! Dincolo de faptul că arată impecabil, ba chiar eu par mai matur decât ea când ieșim în oraș, are capacitatea să îmi ofere atât tandrețea unei iubite, cât și drăgălășenia unei adolescente. Ne distrăm tare bine împreună. Uite, spre exemplu am învățat-o să danseze. Că, na, nu degeaba sunt dansator profesionist. Relația mea cu Oana este una cât se poate de serioasă. Am cunoscut-o la cursurile de teatru pe care le urmăm amândoi. Este o femeie frumoasă, talentată și o gos­podină desăvârșită. Nu râdeți! Gătește excelent! Bine, și eu știu să gătesc, dar numai preparate de bază. Ea, însă, este mult mai pricepută în artă culinară. Și încă un detaliu pe care am decis să vi-l ofer azi: locuim împreună, în București, în apartamentul meu”, a în­cheiat lista cu dezvăluiri Alex Nedelcu.

loading...
error: Content is protected !!