joi, 04 iunie 2020

Buzoianul Adrian Șaguna cu un ochi râde, cu altul plânge la împlinirea vârstei de 30 de ani

Ziua de miercuri a însemnat pentru buzoianul Adrian Șaguna ocazia a se simți mândru de prietenii ce îi sunt alături și de a reflecta asupra experiențelor ce l-au marcat până acum în plan personal și mai ales profesional. DJ-ul postului de Radio „3Net Florian Pittiș”, cel care a mixat inclusiv pe scena de la NEVERSEA, a împlinit vârsta de 30 de ani, ocazie cu care a mărturisit pe  rețeaua de socializare că tot ce și-a dorit până la această vârstă, a realizat. Buzoianul se declară împlinit că a reușit să își facă familia mândră de evoluția sa profesională.

„Despre primii 30 de ani… primul obiectiv pentru mine a fost acela de a îmi face familia mândră de mine. Au fost perioade în toți acești ani în care m-am luptat cu mine și ulterior am intrat într-o competiție cu propriile trăiri, dezamăgiri și umbre. Am fost învins uneori de vicii, excese, dar m-am redresat pe ultima sută de metri. Urăsc banalul, prostul gust și penibilul, prostia nu mă deranjează, pentru că uneori mă folosesc de ea… glumesc. Sunt fericit, fac ce îmi place… radio, dj-ing, ș.a.m.d. Lucrez în fiecare zi să devin cel mai bun, sunt binecuvântat să fiu înconjurat de oameni mișto!”, a precizat Adrian Șaguna.

„Mulțumesc <nu știu cui>…”    

Artistul s-a bucurat de urările și de încurajările primite de la prieteni, dar ziua de naștere a reprezentat totodată și un moment de tristețe. Asta pentru că, miercuri, nu a putut fi alături de fratele său geamăn, actorul Sorin Șaguna, care a încetat din viață răpus de o boală cumplită, în urmă cu 4 ani.

„Am câștigat, dar am și pierdut în 30 de ani… Am pierdut jumătate din spi­rit, suflet… în consecință am pierdut enorm și veșnic. Mulțumesc <nu știu cui> pentru că am avut ocazia să fiu contemporan cu fratele meu geamăn, Sorin Șaguna”, a mai scris Adrian.

loading...
error: Content is protected !!