Monden

FOTO / Buzoianca Odette, rețete culinare pentru mămicile super ocupate

Acum aproape opt ani cucerea publicul și jurații de la Masterchef cu rețetele sale, ajungând până în finala showului culinar alături de Ciprian Ogarcă, ulterior marele câștigător. Anul trecut poza cu burtica la vedere, se înscria la master în actorie și se pregătea sufletește să devină părinte.

Acum, Odette Mândruță se bucură în liniște de statutul de mamă și colaborează cu un site pentru rețete simple și gustoase, dar mai ales rapide, pentru părinții care nu au mereu timpul necesar pregătirii unor mese copioase. Ea pare că savurează momentele de familie în trei, alături de Florin Popa și de micuțul lor, și păstrează încă legătura cu fanii rețetelor sale prin sfaturile culinare pe care le oferă, în colaborare cu marca Freshful.

„Un desert de sezon, gata cât ai zice Freshful. La pere, înainte!”  sau „Un crumble cu prune perfect pentru toamnă și ușor de făcut. Toate ingredientele sunt foarte Freshful”, sunt câteva dintre mesajele transmise de Odette celor care îi savurează rețetele transmise pe pagina de Facebook de profil.

Odette a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București, după care s-a înscris, la aceeași instituție, la cursurile de Master în Pedagogie Teatrală.

Buzoianca s-a făcut remarcată în cadrul emisiunii MasterChef din 2014, ocazie cu care a fost acuzată că are o relație cu Ciprian Ogarcă, tânărul care a și câștigat marele premiu, însă nu a recunoscut niciodată acest lucru. În timpul show-ului MasterChef, Ciprian se afla într-o relație cu o tânără din Craiova, iar imediat după ce a câștigat marele premiu, de 50.000 de euro, cei doi s-au despărțit. Potrivit unor surse apropiate atunci tânărului câștigator, el ar fi terminat relația din cauza frumoasei Odette Mândruță. Nimic nu a fost dovedit în final, cei doi stabilindu-și relații și întemeindu-și familii separat, în orașe diferite, București, respectiv Craiova.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker