Monden

Buzoianca Nicoleta Voicu a lipsit de la nunta propriului fiu

Nicoleta Voicu și-a dorit, ca orice mamă, să devină soacră mare și să se bucure pentru fericirea fiului ei, însă totul s-a transformat într-un dezastru, care a dezamăgit-o pe îndrăgita artistă. Potrivit showbiz.ro, interpreta de muzică populară nu a apucat să-și vadă fiul la cel mai important eveniment din viața acestuia. Ea a motivat, recent, situația care a făcut-o să nu meargă la nunta băiatului.

Fiul artistei, Vicențiu, în vârstă de 27 de ani, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Alina, după câțiva ani de relație. Cununia civilă și petrecerea au avut loc în această vară, iar mama lui a fost extrem de nerăbdătoare să ia parte la cel mai important eveniment din viața copilului său. Totul însă s-a sfârșit pentru interpreta de muzică populară, care nu a mai apărut la ceremonie. Motivul ar fi fost o neînțelegere, care s-a lăsat cu jigniri, după ce vedeta a anunțat în mediul online că Vicențiu se căsătorește, gest care l-ar fi supărat pe tânărul său fiu.

„Uite, am ajuns și soacră mare! Nu știu, e un cuvânt pe care și dacă l-aș repeta în fiecare zi, de aici încolo timp de două săptămâni, parcă tot nu-mi vine să cred că este vorba despre mine! Dar, atât timp cât am un băiat care se însoară, ce să spun, sunt multe emoții. Asta pentru că însumează toate amintirile, începând cu venirea lui pe lume, primii pași, cumpenele vieții, momentele noastre de bucurii, tristeți. Este cel mai important eveniment din viața lui și a mea, ca mamă”, a declarat Nicoleta Voicu, pentru Cancan, la acea vreme.

„Prin atâtea am trecut și despărțirile din ultima perioadă din viața mea m-au făcut una cu pământul. M-au adus la nivelul pământului la propriu și la figurat. Și a fost un minus pentru mine, pentru că s-a creat o punte între familia mea și mine, adică între cei care nu au grija zilei de mâine, cei care sunt înstăriți, și eu, care am fost nevoită să iau viața de la zero”, a declarat Nicoleta Voicu, într-un alt interviu, pentru Antena Stars.

Cântăreața a avut intenții bune atunci când a anunțat pe social media că va deveni soacră mare, dar consecințele nu au întârziat să apară. „A fost cununia civilă, m-a anunțat data la care va fi, și am îndrăznit să îmi exprim și eu bucuria pe rețele sociale, ca orice mamă. Am pus câteva fotografii și un titlu sugestiv, <Am ajuns și soacră mare>. Apoi, a fost preluat de presă, dar a fost un articol frumos și chiar mă bucuram de asta, după atâtea lucruri negative care s-au scris despre mine. Nu cred că au trecut cinci minute de la apariția articolului și am primit un telefon de la fiul meu, care se supărase din cauza acelei postări”, a mai povestit artista pentru sursa citată.

Mai mult, vedeta mărturisește că a fost jignită de propriul ei fiu, într-o discuție. „Nu a fost cale de mijloc. Tonul lui devenea din ce în ce mai imperativ, poruncitor, și, la un moment dat, a lansat o expresie care nici nu poate fi reprodusă la televizor, una care face parte din categoria expresiilor din trafic. Am rămas șocată, m-am uitat la numărul de telefon de zece ori, pentru că nu am crezut că vorbesc cu el”, a mai precizat Nicoleta Voicu pentru sursa menționată. Artista a postat inclusiv pe pagina de Facebook versurile unui cântec „A lipsit…săraca mamă”; „Asta e viața. Are… surprizele ei”, a mai transmis ea cu tristețe.

 

Articole similare