ActualitateCultură

Buzoianca Nadia Drăgan, Trofeul Galei Premiilor „Belle Arti” la pop românesc

Buzoianca Nadia Drăgan a câștigat Trofeul Galei Premiilor „Belle Arti” la secțiunea interpretare pop românesc, la grupa de vârstă 13-16 ani, care a avut loc la Codlea, Brașov.

Gala Premiilor Belle Arti” este o manifestare artistică de nivel național organizată de Asociația Culturală Belle Arti, Belle Arti Kids și Casa de Cultură a Municipiului Codlea. Este un eveniment produs de VP Art Music Show.

La acest eveniment muzical care a adus în lumina reflectoarelor cele mai valoroase  mini vedete ale muzicii pop și populare, într-un cadru competitiv real și într-o atmosferă de mare show, buzoianca Nadia Drăgan a obținut un trofeu prețios, care se adaugă multelor premii pe care le-a obținut în ultimii dou-trei ani.

Cea mai recentă reușită a sa  a fost cea din 8 octombrie, când a obținut Trofeul grupei la Festivalul Național „Fabrica de talente”,   la Bârlad, la secțiunea de interpretare piese internaționale.

Reamintim că peste vară, Nadia s-a întors cu brațul plin de premii de la o altă competiție națională.

Este vorba despre Buzoianca Festivalul Național „Dracula Music Contest”, ce a avut loc la Bran, unde  Nadia a obținut,  în afară de trofeu, și alte premii.

Criteriile de jurizare la „Gala Premiilor Belle Arti” au avut în vedere calitățile vocale, tehnica vocală, tehnica interpretativă,  dar și prezența scenică. Juriul de la Codlea l-a avut ca președinte pe Andrey Kerestely.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker