Actualitate

Buzoianca Nadia Drăgan, invitată la „Zilele orașului Ianca”

Buzoianca Nadia Drăgan a fost invitată   la sărbătoarea unui oraș din județul Brăila. Este vorba despre „Zilele orașului Inca”, un oraș format din localitatea componentă Ianca (reședința), și din satele Berlești, Gara Ianca, Oprișenești, Perișoru, Plopu și Târlele Filiu, cu  o populație de peste 10.000 de locuitori.

Nadia se va alătura pe scenă, sâmbătă, 9 septembrie, începând cu ora 18.00, interpreților de muzică populară  cunoscuți marelui public, precum Constantin Enceanu și Anișoara Puica. De asemenea, la zilele orașului nu puteau să lipsească interpreți locali și ansambluri cunoscute și îndrăgite de comunitatea respectivă. Astfel, vor mai urca pe scenă pentru a aduce bucurie locuitorilor acestui oraș Ansamblul orașului, Ansamblul „Hora”, Ansamblul „Vulturașul” din Mircea Vodă, Ansamblul Mușețeanca”-Însurăței, Maria Dărîngă și Anastasia Oprișan. Organizatorii mai anunță și prezența în spectacol a Ansamblului folcloric „Doina Dunării” și a Gemenelor folclorului maramureșean.

Prezența Nadiei în acest festival al vecinilor de județ are loc ca urmare a numeroaselor succese înregistrate la festivalurile concurs la care a participat și care o recomandă drept o artistă valoroasă. Cele mai recente trofee le-a obținut în luna iulie anul acesta la Festivalului Național „Dracula Music Contest”, unde a fost recompensată evoluția ei pe scenă cu  două trofee: Trofeul secțiunii interpretare „Nemuritorii”- trofeul „Dan Spătaru” și Trofeul juratului „Bogdan Tommo”.

 

Articole similare