luni, 01 iunie 2020

Buzoianca Mădălina Urloiu, de pe coperta Playboy la căsătoria cu un chirurg al vedetelor de la Hollywood

Uneori, drumul spre fericire este foarte scurt și se datorează doar faptului că ești frumoasă și… descurcăreață. Acestea au fost calitățile de care a avut nevoie buzoianca Mădălina Urloiu pentru a ajunge în doar câțiva ani de pe prima pagină a revistei Playboy la statutul de nevastă de ­mi­lionar.

Fiica fostului candidat PNL la Primăria Valea Râmnicului a apelat, în urmă cu câțiva ani, la verișoara ei, Sorina Docuz, fosta soție a primarului Sectorului 3, Robert Negoiță, și s-a mutat cu liceul în Capitală. Mădălina Urloiu a început să fie văzută în peisajul monden al Capitalei la brațul unor băieți de bani gata. După puțin timp, a început să participe la diferite castinguri pentru a obține un post de asistentă tv la mai multe televiziuni, devenind pentru o perioadă, chiar asistentă lui Mihai Morar în emisiunea „Răi da’ buni”. Așa a prins buzoianca și cursa către titlul de „play-mate al lunii iunie” în ediția românească a revistei Playboy.  Lumea chiar s-a întrebat atunci ce s-ar fi întâmplat dacă  Mădălina ar fi apărut mai devreme cu o lună în revista cu pricina, când tatăl Mădălinei, Valentin Urloiu a candidat la alegerile pentru funcția de primar pe care le-a pierdut în fața contracandida­tului din PSD.

Însă Mădălina Urloiu și-a văzut de drumul ei și a trecut de la statutul de fată de la Valea Râmnicului la femeie bogată în Los Angeles. Bruneta s-a căsătorit în secret în 2018 cu un celebru estetician din State, chirurg plastician foarte apreciat de vedetele de la Hollywood, Frank Stile. Totul a fost dezvăluit atunci când buzoianca  și-a schimbat numele pe conturile de socializare și a devenit “doamna Stile”.

„Nu mă așteptam absolut deloc la această surpriză mare” 

Mai mult decât atât, buzoianca a postat și câteva fotografii în care arată că este foarte mândră de verigheta sa. Au urmat poze din luna de miere, proaspeții căsătoriți alegând ca destinație Hawaii. Pentru câteva zile de răsfăț în Maui, soțul ei a plătit câteva mii de dolari. Deh, frumusețea Mădălinei… costă! Și cum dragostea plutește în aer, Mădălina se declară pe deplin fericită. Soțul ei are tot ce și-ar putea dori o femeie: foarte mulți bani, o meserie bună, și muuult romantism…. dovadă, chiar cererea în căsătorie care a fost una specială după cum povestește ea: „Nu mă așteptam absolut deloc la această surpriză mare. El tot insista să mergem la shopping, să îmi prezinte un inel în ideea să vedem ce mărime, de ce mărime aș avea nevoie pe viitor. Și acolo s-a întâmplat cererea, a fost cererea în căsătorie”, spunea Mădălian Urloiu în urmă cu ceva timp, potrivit Antena Stars.

Și după nuntă și luna de miere, Mădălina Urloiu și-a adus și toată familia în America, de Sărbători, anul trecut. După ce s-a mutat în locuința luxoasă a medicului estetician, Mădălina și-a chemat și familia, mama, tatăl și fratele, în State pentru a petrece împreună în cea mai frumoasă perioadă din an. Au petrecut, s-au plimbat, au vizitat, iar Mădălina le-a făcut toate poftele părinților, vrând să-i vadă fericiți. ,,Familia, cea mai importantă, Mă bucur pentru tine, Așa, toată familia, Ce tare’’, a scris la acel moment soția esteticianului pe Instagram.

loading...
error: Content is protected !!