marți, 13 aprilie 2021

Buzoianca Irina și artistul Răzvan Fodor au sărbătorit aniversarea de 10 ani a fiicei

• „Ai apărut tu și ai transformat tot ce trăisem într-un fâs”, a scris actorul pe Facebook

De-a lungul relației de 14 ani, dintre care 11 în ­ca­litate de soț și soție,  Răzvan Fodor și buzoianca Irina au trăit ,,multe și mărunte”, experiențe unice și frumoase, dar spun că nimic nu se compară cu bucuria ce le-o aduce zi de zi fiica lor Diana, care pe 24 martie a împlinit 10 ani. Răzvan și Irina își aduc aminte, la fiecare aniversare a Dianei, cât de emoționați și împliniți au devenit atunci când și-au văzut prima dată fetița.

,,Până acum 10 ani, credeam că am trăit cele mai frumoase experiențe, vacanțe, petreceri, că sunt fericit, că am luat maximum din tot ce oferă viața, că nu era nimeni ca mine și că nimic nu mai avea ce să mă impresioneze. După aia, ai apărut tu și ai transformat tot ce trăisem într-un fâs: o șmecherie prăfuită, stocată undeva, într-un server din creierul meu. La mulți ani, copilul meu frumos, și mulțumesc pentru toată bucuria asta!”, a scris Răzvan Fodor pe Facebook.

Nici buzoianca nu s-a lăsat mai prejos, declarân­du-se ,,topită” de dragoste pentru Diana. ,,De azi, nu își mai scrie vârsta cu o singură cifră. De 10 ani, ne tot uităm la ea și ne mirăm de cât de mult ne seamănă sau cât de diferită e de noi, ­uneori. Încet, personalitatea ei a luat o formă, iar bucuria, energia, optimismul, curiozitatea, curajul și încăpă­țânarea au devenit caracteristici dominante. Poate să fie ca o furtună care mătură tot în fața ei sau să funcționeze ca un motor puternic pentru ea și toți din jur. Iar noi privim topiți de dragoste toate transformările astea. La mulți ani, copil cu soare în suflet, te iubim!”, a fost mesa­jul transmis de Irina Fodor.

loading...