duminică, 11 aprilie 2021

Buzoianca Irina Fodor, urare emoționantă a soțului cu ocazia zilei de naștere

Buzoianca Irina Fodor a împlinit 32 de ani, ocazie cu care partenerul său de viață, actorul și solistul Răzvan Fodor, i-a făcut o urare mai mult decât romantică. „Sper să te mai reîntâlnesc și în alte vieți, pentru că în asta si­gur nu-mi ajungi. La mulți ani!”, este mesajul transmis de Răzvan Fodor.

„Azi, simt recunoștință pentru atâtea ocazii”

De ziua ei, Irina a scris și ea un mesaj în mediul online, în care face un bilanț al celor 32 de ani. „Îmi imaginam eu, puștoaică fiind și neștiind cât de mare e lumea asta și câte are de oferit, că, la 32 de ani, le voi fi încercat pe toate și le voi fi știut pe toate. și am ajuns la vârsta asta și sunt momente când până și întrebări de-ale copilului mă lasă mască și fără vreo umbră de replică. E clar, mai e mult până departe… Azi, simt recunoștință pentru atâtea ocazii care mi s-au oferit ca să învăț, și pentru toate cele ce vor urma. Vă mul­țumesc din suflet pentru urări, pentru gândurile și cuvintele frumoase! Să curgă prosecco!”, a spus vedeta.

Răzvan Fodor și Irina au o relație de 13 ani, iar de 10 ani sunt căsătoriți. Cei doi au împreună o fetiță de 9 ani, pe nume Diana.

Își amintesc cu drag de prima vizită la părinții de la Buzău

Irina Fodor a repovestit și despre momentul în care l-a dus pe Răzvan să-i cunoască pe viitorii socri, la Buzău, în 2008, pentru că fix atunci artistul avea aceeași vârstă, de 32 de ani. „Îi mai trimiteam mamei poze, mama parcă îl mai repera puțin, dar atât. Știau doar că e vedetă…. Îi trimiteam eu poze de pe laptopul de la cămin. Mama mă tot întreba: câți ani are, cine e, din astea. Când i-am zis că are 32 de ani, a fost șoc și groază pentru ei”, a mărtu­risit Irina Fodor la împlinirea a 32 de ani ai ei de data asta.

„Ai mei nu erau așa deschiși ca mama lui Răzvan, probabil că părinții de fete sunt puțin mai în gardă, așa că nu a fost mare dialog din prima. Tata stătea sobru pe fotoliu, încerca Răzvan să destindă atmosfera, dar nu avea cu cine, că tata își luase o mină de general… Mama în schimb era foarte emoționată și foarte intimidată de Răzvan, dar ulterior s-a deschis și acum Răzvan e, cum ar veni, ginerele ei preferat. Râde, se chițăie cu noi la masă, îi plac glumele lui”, a mai amintit Irina.

Emoționantul mesaj pe care Răzvan Fodor l-a transmis soției la împlinirea vârstei de 32 de ani a primit peste 32.000 de aprecieri din partea fanilor și mai mult de 250 de urări de bine. Răzvan și Irina Fodor formează unul dintre cele mai trainice cupluri din lumea mondenă românească.

loading...
error: Content is protected !!