Monden

Buzoianca Irina Fodor, „amintiri” din viitor:  „Dragilor, aici stă tataie Fodor. Iese doar după apusul soarelui, dacă lași în pragul ușii un pahar cu vin alb”

Soția lui Răzvan Fodor, la rândul ei om de televiziune, buzoianca Irina Fodor, a conturat într-un articol amuzant, pe blogul personal, viitorul alături de soțul ei. După ce anunță că și-a propus să trăiască 90 de ani, Irina scrie cu umor că se gândeste la o caricatură cu bune, și rele.

„Să facem o analiză, așadar. Proiectăm viitorul cu al meu acum câteva zile, și ne imaginam că la bătrânețe o să ne mutăm într-o casă undeva la munte. El spunea că în curtea casei ăleia ar mai vrea o casă  mai mică, de hobbit, așa, unde să se retragă când vrea liniște. Îmi și imaginăm cum o să merg cu nepoții prin curte, arătându-le una, alta, și cum ne oprim în fața căsuței de paiantă: <Iar aici, dragilor, stă tataie Fodor. Iese doar după apusul soarelui, dacă lași în pragul ușii un pahar cu vin alb, sec, rece ca gheața. It’s a romanian tradition!>”, a scris buzoianca pe blogul său.

Totuși, imaginea viitorului e una optimistă și veselă, unde până și neajunsurile au o notă haioasă:

„Dacă totul se accen­tuează, probabil voi ajunge și mai cicălitoare peste 20-30 de ani, deci săracul om are tot dreptul la un colț al lui unde să își refacă nervii pisați cu grijă de soție. În restul timpului, o să ne luăm detectoarele de metal și o să plecăm la căutat comori prin pădure. Nu o să găsim mare lucru. Cel puțin așa o să spunem. O să lăsăm copiilor moștenire un cufăr cu galbeni îngropat sub pragul casei. Sau o să fugim în Thailanda și o să facem masaj de toți banii. Mai vedem până ­atu­nci”, a mai spus soția lui Răzvan Fodor.

„O să fim cool”

Fie că se vor stabili la țară sau la oraș, Irina este convinsă că va avea harul povestirii la bătrânețe, pentru că toate amintirile din tinerețe o să îi lase pe copii și nepoți cu gură căscată când vor afla câte tâmpenii au putut face. Concluzia este una singură: „O să fim cool. Ei vor ceda până la urmă și vor merge la culcare. Noi o să strigăm: <Ultimul în picioare!> și o să adormim când răsare soarele. O să fie frumos. O să fim frumoși. Așa îmi imaginez eu!”, a încheiat buzoianca.

Reamintim că Irina s-a născut în 1988 la Buzău, a absolvit Colegiul Hasdeu și apoi Facultatea de Jurnalism din București. Irina a început cu modellingul, a fost hostess și chiar a ajuns în Buftea, unde făcea figurație. A debutat în televiziune în 2012, fiind reporter pentru emisiunea „Poveștiri adevărate”, de la Acasă TV, iar în 2014 prezentând, alături de Cabral, emisiunea ,,Poveștiri” de noapte. În 2018 a fost coprezentatoare a emisiunii „Vocea României”, ipostază în care o vom revedea în noul sezon al emisiunii.

Articole similare