Monden

VIDEO / Buzoianca Ilona Andreea Necula, vedeta sfârșitului de săptămână la X-Factor

O prezență scenică dem­nă de un star și o voce asemenea, pentru că are factorul X! Asta s-a putut observa la buzoianca Ilona Andreea Necula în week-end, pe scena X-Factor, când, după performanța artistică, adolescenta a primit aplauze atât de la public, cât și de la jurați! Florin Ristei i-a spus: ,,Mie mi-a plăcut cum ai cântat, se poate lucra cu talentul tău”, în vreme ce Delia a afirmat imediat că ,,sunt cea mai mare fană a ta”. Ștefan Bănică Jr. i-a dat DA ,,pentru ce am văzut în această seară”. De asemenea, și răspunsul Loredanei a fost DA. Delia i-a mai spus Ilonei: ,,Ești fermecătoare, ai o voce miro­bolantă, DA!”.

,,Pentru că vreau să te bucuri de experiența X-Factor cât poți de mult, îți dau un DA și ajungi la mine în grupă!”, a mai adăugat și Ristei, care a rămas cu trei scaune libere. Și jurații au continuat lupta pentru acapararea buzoiencei. ,,Ești nesătul!”, i-a spus Delia lui Ristei, cu părere de rău că Ilona n-a ajuns în grupa ei. ,,Mi-a plăcut cel mai mult din ziua de azi și cea de ieri! N-am pe nimeni în grupă așa!”, s-a justificat Ristei.

Ilona Andreea Nicula i-a uimit pe jurații X-Factor cu o interpretare aparte a piesei ,,Oops, I Did It Again“. Adolescenta urcată pe scenă și i-a lăsat pe toți cu gură căscată. Buzoianca a mers în concurs pregătită să facă furori cu vocea ei. Deși e o adolescentă de 14 ani, vocea ei puternică a zguduit scena, iar interpretarea de excepție i-a surprins pe jurații sezonului 10.

Ca o mică Britney Spears în devenire, Ilona a demonstrat că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un superstar, iar interpretarea ei specială i-a uimit pe jurații X-Factor. Cu o voce puternică și notele luate perfect, Ilona a demonstrat că nu e prea mică pentru această piesă. Jurații și publicul au aplaudat-o furtunos și, după cei patru de DA, Ilona a ajuns direct în Bootcamp, în grupul lui Florin Ristei.

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de fete, în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de băieți.

Articole similare