luni, 03 august 2020

Buzoianca Grațiela Duban a plâns de furie după ce a făcut ecografie

Soția lui Andrei Duban, actrița Grațiela Duban, a povestit recent ce reacție a avut când a aflat că va avea un băiețel. Blonda era convinsă că va avea o fetiță, la fel și soțul ei Andrei.

Buzoianca a dezvăluit că în momentul când a fost la medic împreună cu soțul ei să afle ce sex va avea copilașul din pântece, a avut o reacție cel puțin neașteptată. De când a aflat că e însărcinată, soția simpaticului actor Andrei Duban a crezut că va avea o fetiță, la fel și partenerul său de viață. Actorul chiar își alinta fetele spunându-le prințese, iar Grațiela abia aștepta să ajungă la momentul în care să o îmbrace și să îi facă părul fetiței pe care urma să o aducă pe lume.

Șocul a fost cu atât mai mare cu cât, la medic, cei doi au avut surpriza să afle că va fi un băiețel în toată regula. Grațiela a început să plângă de furie că nu va fi fetiță, iar Andrei a fost singurul care s-a bucurat foarte tare că va avea un moștenitor.

La prima ecografie medicul le-a spus că vor avea fetiță

„A zis doctorul că un moment să nu respir ca să poată să-i asculte bătăile inimii, iar Andrei uitase să respire și el; îl trecuseră toate apele”, a mărturisit Grațiela. Viitorii părinți au fost foarte surprinși când au aflat că vor avea un băiețel. Andrei, cel puțin a fost în culmea fericirii când a aflat  ca va fi tată de băiat; Grațiela, în schimb, a primit vestea cu lacrimi în ochi. Și asta pentru că la prima ecografie medicul le-a spus că vor avea fetiță.

De atunci au trecut peste opt ani și singurul care își mai dorește ca asemenea perioada să se repete este Andrei, tatăl lui Armin Matei, cu toate că amândoi au afirmat că își doresc să-și măreasă familia încă de dinainte de a-l aduce pe Armin de la maternitate.

Andrei, cu 14 ani mai în vârstă decât Grațiela, susține că timpul se scurtează din ce în ce mai tare, astfel că ar dori încă un moștenitor. Grațiela parcă ar mai sta.

„El își mai dorește un copil. Și eu. Nu pot să zic că nu, dar nu acum. Aștept să mai crească Armin, că să fie un ajutor de nădejde pentru mine. Acum nu mă gândesc pentru că mai am câteva proiecte de teatru pe care trebuie să le duc la bun sfârșit. Dar vedem ce ne oferă viața”, a punctat Grațiela Duban.

„Da. Să mai așteptăm vreo 10-20 de ani și după aceea ne hotărâm. Serios acum. Ne dedicăm fiului nostru 100%. Vom avea timp să-i facem un frățior. Ce frățior? O fetiță este mai bine. O fetiță!”, a completat și Andrei Duban.

loading...
error: Content is protected !!