marți, 11 august 2020

Buzoianca Gabriela Cristea, invitată de televiziunile centrale pentru a vorbi despre piesa pop-opera pe care se pregătește să o lanseze

Încă o dovadă că în mu­zică „vara nu se doarme”! Iar exemplul vine, de dată aceasta, de la buzoianca Gabriela Cristea, care și-a pregătit în lunile călduroase proiectele pentru toamnă. Despre ele și despre reînceperea activității sale de artist după revenirea din concediul postnatal, buzoianca a vorbit în emisiunea de divertisment „Star la mare Fitză” de la Antena Stars, unde va reveni cu noi informații.

„Luna trecută m-am bucurat de invitația celor de la Antena Stars, am cântat o piesă și le-am demonstrat talentul meu. Ne-am distrat și am făcut poze alături de Natalia Mateuț și Mircea Eremia, iar la numai trei săptămâni distanță am fost sunată din nou. Invitația a venit pentru ziua de 6 septembrie, așa că după-amiază va aștept pe micile ecrane să aflați la ce am lucrat eu toată vara!”, a declarant Gabriela.

Dacă în prima emisiune buzoianca a cântat, vineri vorbește despre reușita de a deveni cadru didactic la Liceul de Arte „Margareta Sterian” din Buzău, la clasa de inițiere vocală, dar și despre hitul pe care se pregătește să îl lanseze în curând. Este vorba despre o piesă pop-opera, alături de un impresar nou și un compozitor pe măsură, Alin Radu.

După Antena Stars, urmează România TV

„Nu pot spune foarte multe detalii despre noua piesă, dar pot să va promit că abia am așteptat să mă întorc la meseria de care mi-a fost dor, dar am fost nevoită să iau pauză, de dragul băiatului meu, Filip. Sunt sigură că proiectul pop-opera pregătit va prinde, iar după emisiunea ce va încheia sezonul estival va invit să mă ascultați și duminică  această, de dată asta pe România tv, de la ora 18,00. Voi cânta în cadrul emisiunii <Românii au noroc>  două piese de-ale mele mai vechi și le voi avea alături în formulă de backing vocals pe elevele mele, Alessia Drăgoiu și Bianca Bîsceanu”, a mai declarat pentru OPINIA Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea este absolventă a Liceul de Muzică din Buzău și și-a continuat studiile la Conservatorul din București. Calitățile sale vocale au făcut-o să se impună pe scena Teatrului de Opereta „Ion Dacian“, unde a evoluat timp de peste zece ani. Odată revenită la Buzău din motive fami­liale, Gabriela s-a dedicat școlii de muzică pe care a deschis-o aici, pregătind numeroși tineri de diferite vârste. Anul trecut, buzoianca a concurat la ,,Românii au Talent“, unde a cântat o arie din „Fantoma de la operă”, obținând patru de DA din partea juraților.

loading...
error: Content is protected !!