luni, 01 iunie 2020

Buzoianca Elena-Maria Popescu a trecut de partea cealaltă a camerei de luat vederi

Încă din anii de liceu, la Colegiul Hasdeu, s-a remarcat prin pasiunea pentru fotografie și modelling. După ce a ajuns la facultate, în București, Elena-Maria Popescu a devenit o prezență obișnuită în reclamele de pe micul ecran și în videoclipurile unor artiști cunoscuți, precum Vanotek, Alexandra Stan sau Hr. Troels & Josh Lorenzen.

După ce în primăvară a jucat într-un clip de prezentare al unei mari companii de bijuterii de lux din New York, specializate în diamante, buzoianca a trecut acum de partea cealaltă a camerei de luat vederi. Elena face mai nou echipă cu iubitul ei, regizorul și fotograful Andi Singer, premiat anul trecut de Radio Guerrilla pentru fotografiile sale.

Buzoianca s-a ocupat de producția clipului la piesa „Am uitat să fim oameni” semnată Vescan. Clipul este regizat de Andi Singer. Acesta a mai lucrat și cu trupa Șuie Paparude, la clipul „Omul de gheață”.

De asemenea, în clipul piesei lui Vescan a fost distribuită și buzoianca Andreea Trăsnea.

Subiectul piesei a fost ales de fani

Piesa „Am Uitat Să Mai Fim Oameni” face parte din proiectul ,,Prin ochii voștri”, început de Vescan în 2010. Proiectul presupune ca fiecare piesă să se bazeze pe subiecte propuse de către fani. Astfel, în procesul de alegere al temei, artistul face și un vlog unde îl contactează pe cel al cărui subiect a câștigat. În decursul acestui an, episoadele din sezonul 2 „Prin ochii voștri” vor apărea la fiecare două luni.

„<Am Uitat Să Mai Fim Oameni> continuă seria singurului proiect la care ascultătorii decid subiectul piesei. Totul a început în 2010 când am vrut să fiu mai aproape de oamenii care-mi ascultă muzica și pentru asta am zis că trebuie să văd lumea și prin ochii lor, așadar ei propun subiectele și unul dintre ele devine piesă. Sunt mai mult decât mândru că am reușit să readuc la viață acest proiect și pe viitor am de gând să ajungă din ce în ce mai complex. De-a lungul anilor, susținătorii Vescan au reacționat extraordinar la fiecare piesă și le mulțumesc mult pentru că după 9 ani încă sunt alături de mine. Piesele o să apară în paralel cu albumul <Muzică sau ne­bunie>, album care va fi lansat în decursul acestui an”, a declarat Vescan.

loading...
error: Content is protected !!