Monden

Buzoianca Ariana Grigore și Eduard Rădoiu, mezinii care au cucerit publicul emisiunii „Stand-Up Revolution”

Ariana Grigore și Eduard Rădoiu, cei mai tineri concurenți de la show-ul de divertisment difuzat de Antena 1, au luat scena cu asalt și s-au întrecut în glume. Ambii sunt la început de carieră și acum încearcă să își croiască drum prin lumea stand-up-ului, iar prima oprire a fost scena Stand-Up Revolution.

„Cu toții suferim mutații în această pandemie. Mama a început să se uite la tata de parcă ar fi un om și trebuie să rezolvăm ceva”, a început buzoianca Ariana Grigore în forță. „Tata este un activist înfocat! El economisește foarte mult făcând baie cu bona vecinilor noștri”, a adăugat aceasta.

Concurenta a mai spus că, înainte de a veni la audiții, a stat de vorbă și cu un doctor, care i-a spus că a apărut și tulpina românescă de Covid: „Cea mai periculoasă! Cică în prima fază îți dispar gustul și mirosul și în a doua fază, îți dispar portofelul și banii”. Și glumele au continuat: „Am și o veste bună pentru voi! Guvernul a aprobat o cerere, să se construiască autostrada Comarnic-Brașov online”, a mai spus ea. „Și oricum școala online e doar un preludiu pentru vidaeochat”, a fost una dintre glumele cu care a stârnit hohote de râs.

De cealaltă parte, Eduard Rădoiu, ospătar într-un club de comedie din București a lucrat în mai mai multe baruri din orașul său natal. Și a adus câteva povești despre acea perioadă. „Nu știu dacă știți dar, în Câmpulung Muscel e cea mai mare densitate de carne vie din Europa. Noi suntem vreo 5.000 de locuitori, dintre care 4.500 sunt pești, restul copii. Femei nu mai avem de vreo patru ani”, și-a început prezentarea. „Lucram cu o colegă pe tură și, când trecea, băieții veneau și îi dădeau o palmă la fund. Și vă dați seama, când nu era ea, eram eu”, a mai povestit și Edi.

După competiția dintre buzoianca Ariana și Eduard, Costel a recunoscut că lui, personal, i-a plăcut mai mult Ariana, pentru că Edi a fost nestăpân pe calul glumelor sale: „Ai cam călărit un poneiaș care
te-a făcut”
, a subliniat Costel. „Eu aș merge mai degrabă cu Edi, pentru că, după ce a zis în seara asta, nu se poate mai întoarce la locul de muncă nicidecum”, și-a spus și Teo părerea.

Articole similare