Sport

Buzoianca Alexandra Dumitrașcu, MVP cu Zalăul

A înscris de opt ori

Opt goluri pentru buzoianca Alexandra Dumitrașcu, tânără care bifează încă un meci excelent în Liga Florilor, partidă încheiată la egalitate, între Corona și Zalău. Revenită după o accidentare, „Alex” a făcut un meci aproape perfect, având un procentaj excelent la aruncări, 8/9 și un coeficient „value” de 8.5, egal cu al adversarei Aya Benabdalahh.

Tânăra buzoiancă a ales să joace pentru Corona Brașov acum câțiva ani, opțiune care implică, însă, sacrificii considerabile pentru a-și urmări visul. Separarea de familie, adaptarea la o nouă cultură, mediu de viață, etc, n-au fost însă piedici îndeajuns de mari pentru fata de 21 de ani, ea rămânând un punct fix în garnitura celor de la Corona, și după promovare, moment în care în lot au ajuns mai multe handbaliste titrate.

Alexandra ajungea la Brașov în 2021, când, după un sezon ratat, Corona încerca să o ia de la capăt, cu același obiectiv, promovarea. Plecau de la echipă Alicia Gogîrlă, Sorina Tîrcă (Grozav) și Andreea Bujor. Cu câteva transferuri inspirate, brașovencele au reușit, în cele din urmă, să urce către Liga Florilor, în 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare