Actualitate

Buzăul, reprezentat la Expo Real Munchen

Este primul an în care Buzăul este reprezentat la Expo Real Munchen, cel mai important târg de investiții și imobiliare din Europa.

Învățăm de la cei mai buni despre cum putem promova și conecta Buzăul astfel încât să atragem parteneri pentru investiții”, a transmis viceprimarul Oana Matache pe Facebook. Proiectele promovate ca fiind de interes pentru orașul Buzău în vederea dezvoltării viitoarelor parteneriate public-private sunt:

  • construcții de locuințe
  • parcări și pasaje subterane
  • dezvoltarea parcului industrial
  • clinici și spital

Anul acesta Buzăul se află la stand alături de Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană, urmând ca anul viitor să fie  un stand separat pentru Buzău.

Târgul Expo Real, aflat anul acesta la a 23-a ediție, reprezintă pentru Buzău o oportunitate excelentă de a întâlni și interacționa cu participanți din peste 70 de țări, fiind un pandant al networking-ului internațional, al proiectelor de anvergură, al investițiilor și finanțărilor transfrontaliere. Aici se reunesc toate verigile lanțului valoric din domeniu – de la dezvoltatori de proiecte, investitori și finanțatori, la regiuni economice și orașe – transformând expoziția într-un eveniment unic pe piața internațională.

Articole similare