Actualitate

226 cadre didactice rămase în cursa pentru postul de director

231 de dosare  au fost depuse în vederea participării la concurs pentru ocuparea celor 147 de posturi de director și 50 de posturi de director adjunct în județul Buzău. Dosarele au fost verificate și analizate de către Inspectoratul Școlar Județean Buzău; în urma acestei prime etape de evaluare a dosarelor cinci candidaturi au fost respinse, în cea de-a doua etapă urmând a intra 226 de candidați.

Proba scrisă a concursului de ocupare a posturilor de director și director adjunct va avea loc pe data de 15 octombrie la centrul special de la Școala Gimnazială „George Emil Palade” din Buzău.

” Prin decizia ISJ Buzău nr. 2925/08.10.2021 s-a stabilit centrul special pentru desfășurarea probei scrise, respectiv: ȘCOALA GIMNAZIALĂ «GEORGE EMIL PALADE » din Buzău, ca centru special pentru desfășurarea probei scrise la nivelul județului Buzău privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, sesiunea 2021”, se arată pe site-ul isjbuzau.ro.

Ultima etapă a concursului, interviul, va avea loc în perioada 15 noiembrie – 8 decembrie. Profesorii care vor fi declarați admiși vor avea mandate de director pentru următorii  patru ani.

Articole similare