Monden

„Brunch în Livadă” cu Oana Radu și DJ Șaguna

Mai sunt câteva zile până la cea mai fresh, tonică și așteptată petrecere „Brunch în Livadă” marca Tess, la care sunt așteptați buzoienii care și-au dorit, pe perioada restricțiilor, o petrecere de top alături de prieteni și cu invitați de marcă. Pe 8 mai, începând cu ora 14.00, în comuna Mărăcineni, înconjurați de verdeață, copaci înfloriți și bucate alese, organizatorii și-au amenajat mesele, scaunele și chiar paturile, care îi așteaptă pe buzoienii dornici de o nouă petrecere în natură, cu show-ul aferent.

Invitata specială a petrecerii va fi Oana Radu, care abia așteaptă să îi  bucure pe buzoieni cu cea mai în vogă melodie a ei, „Când am o zi grea”. Experiența unică și colorată va fi completată de bucate alese pe care să le serviți alături de familie sau prieteni, iar atmosfera va fi susținută de trei DJ, în topul listei fiind Adrian Șaguna, buzoianul care anunță că va reveni cu drag acasă printre prieteni, la butoane, să îi țină pe buzoieni în picioare, la dans. Așadar, toate ingredientele sunt pregătite pentru a avea o duminică de „Brunch în Livadă” de neuitat, iar tot ceea ce trebuie să facă doritorii de distracție  este să își achiziționeze o brățară pentru eveniment, care încă mai are prețul special de 160 lei de persoană.

Oana Radu, un Săgetător ambițios

Oana Radu s-a născut în Craiova pe data de 7 decembrie 1993. Este un Săgetător ambițios, care reușește tot ceea ce își propune. A început să cânte de la vârsta de 3 ani și 8 luni la Palatul Copiilor din Craiova, unde a studiat până la vârsta de 7 ani. Dragostea pentru televiziune și muzică, a aparut în urma „Steluțelor Abracadabra”, unde a obținut premiul I.

Au urmat cinci ani de pian și teorie muzicală la Scoala Populară de Artă din Craiova, unde lua și ore de canto. Toată această perioadă a fost presărată de participarea cu succes la festivaluri naționale și internaționale de muzică ușoară pentru copii, unde a obținut trofee, premii, mențiuni și premii speciale. Aparițiile radio și TV de pe atunci au dus-o către cel ce urma să îi fie, timp de cinci ani de zile, profesor. De la vârsta de 13 ani a lucrat cu maestrul Cornel Fugaru, care a învățat-o cu adevărat ceea ce înseamnă să cânți exact ca în străinătate.

La vârsta de 18 ani a participat la prima ediție „Vocea României” unde, după ce a întors toate cele patru scaune, a mers alături de Marius Moga până în semifinala concursului. Ieșirea din concurs a fost tristă, dar, totodată, o rampă uriașă de lansare. În anul 2012 și-a facut primul band live, alături de care a început să cânte la evenimente, și automat să câștige primii bani din muzică. În 2013, în luna august, la îndemnul celui mai bun prieten, a început un regim alimentar, în urma căruia a slăbit aproape 60 de kilograme.

Articole similare