Administrație

Bradul de Crăciun a fost instalat în Crâng

Primăria a făcut rost de un brad de Crăciun și anul acesta, iar arborele a fost donat de un cetățean de pe strada Libertății. Cu toate că nu este la fel de înalt ca arborii din trecut, bradul are o „vârstă” de 20 ani și un aspect cu tentă argintie, care îi conferă propriul farmec. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Ionuț Apostu, care a declarat că a devenit deja o tradiție ca buzoienii să doneze bradul de Crăciun, fără a sacrifica vreunul din pădurea Crâng.

„Ușor, ușor, ne apropiem de magia Sărbătorilor de iarnă. Anul acesta, Parcul Crâng va fi centrul atracției! Și, așa cum v-am obișnuit în fiecare an, Sărbătorile vin și cu o poveste a bradului de Crăciun. A devenit deja o tradiție să nu sacrificăm niciun brad din pădure, ci să căutăm buzoieni inimoși ce vor să renunțe la exemplarele din propria gospodărie, din motive ce țin de siguranța imobilelor sau realizarea unor lucrări edilitare! Iată că, astfel, bradul de care se vor bucura toți copiii la Târgul de Crăciun provine și în acest an tot din municipiu. Până azi era un falnic <locatar> de pe strada Libertății! Grație generozității proprietarului, a fost instalat în Parcul Crâng și va fi împodobit. Chiar dacă nu este atât de bătrân și înalt, el compensează prin frumusețe! Este pentru prima dată când  buzoienii se pot bucura de un brad argintiu parcă desprins din filmele de Crăciun, cochet și elegant!”, a transmis viceprimarul Apostu.

Autoritățile au fost nevoite să mute festivitățile de Sărbători în Parcul Crâng, din cauza faptului că lucrările din Piața Daciei nu vor fi terminate la timp. Pentru a nu risca să-i lase pe buzoieni fără manifestările obișnuite de Crăciun și Revelion, Primăria a decis să mute petrecerile de anul acesta în Crâng. Ionuț Apostu a mai transmis că luminițele care vor împodobi bradul nu vor fi oprite pe perioada nopții, astfel că „e momentul să ne bucurăm de magia Sărbătorilor, mai ales că toate instalațiile sunt LED cu consum redus de energie”.

Articole similare