Sport

Bilete și reguli de acces la primul meci al anului: Gloria – Dacia Mioveni

Partida se dispută sâmbătă, de la 18.00, la Sala Sporturilor

SCM Gloria Buzău a stabilit coordonatele primului meci al anului pentru echipa feminină de handbal, programat sâmbătă, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor, atunci când fetele lui Aurelian Roșca și Romeo Ilie o vor întâlni pe Dacia Mioveni în etapa a 10-a a Ligii Naționale. Pentru partida de sâmbătă, clubul pune la dispoziția suporterilor bilete la prețul de 20 de lei, în limita a 50 la sută din capacitatea Sălii Sporturilor. Acestea pot fi achiziționate deja online, de la adresele: www.entertix.ro și www.myticket.ro, iar sâmbătă vor fi puse în vânzare și la casa de la Sala Sporturilor, începând cu ora 10.00.

Conform procedurilor, accesul la acest meci este permis persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Copiii cu vârsta de până la 16 ani au acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza certificatului de naștere (copie), a carnetului de elev sau a cărții de identitate. Însoțitorii copiilor, ce depășesc vârsta de 16 ani, vor plăti biletul de acces la respectiva competiție, iar copiii vor avea bilete gratuite pentru locurile din imediata vecinătate. Locurile rezervate acestora vor fi în sectorul „D”, rândurile 11 și 12. Măsurile nu se aplică în cazul persoanelor care au vârsta mai mică sau egală cu 12 ani și sunt însoțite de o persoană cu vârsta mai mare de 18 ani, care trebuie să respecte condițiile menționate mai sus. Gloria a mai anunțat că sportivii legitimați la orice club sportiv din municipiul Buzău vor avea acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în sectorul D, rândul 13, în baza legitimației de sportiv, vizată pe anul în curs. Biletele gratuite vor putea fi ridicate de la casa de bilete, conform programului. Persoanele cu dizabilități și persoanele cu vârsta peste 70 de ani vor avea accesul gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza actului de identitate, în sectorul F, rândurile 1 și 2. Biletele gratuite vor putea fi ridicate de la casa de bilete de la Sala Sporturilor, conform programului. Purtarea măștii de protecție este obligatorie pentru toți spectatorii, pe toată durata desfășurării competiției.

Punct de testare la Sala Sporturilor

Pentru a veni în spriji­nul suporterilor, în ziua meciului, SCM Gloria Buzău va amplasa, în fața Sălii Sporturilor, începând cu ora 16.00, un punct medical autorizat, care, în baza biletului de acces sau a abonamentului pentru sezonul competițional în curs, va efectua teste rapide antigen (certificate), la prețul de 25 de lei.

Articole similare