Monden

Bianca Purcărea și povestea pasiunii ei pentru… muzică!

Toată familia ei este muzicală! Toţi cântă! Dintotdeauna, pe toate vocile şi pe unde se apucă! Asta spune în gura mare buzoianca Bianca Purcărea atunci când este întrebată de unde a început pasiunea pentru muzică și pe cine a moștenit.

În cadrul unui interviu acordat celor de la paginademedia.ro, vocea sensibilă de la Cobzality a recunoscut, mai în glumă, mai în serios, că teatrul și cursurile de canto făcute de mică au ajutat-o, dar mai ales telenovelele, ce au reprezentat un motor nelipsit din casa lor, ca de altfel, din toate casele româneşti la începutul anilor 2000. „Cântam piesele de intro, apoi interpretam odată cu câte-o Maria Luisa sau Federica Fernanda Isabela Fonseca toate emoţiile prin care treceau ele, deşi… împuşcăturile erau preferatele mele, pentru că puteam exersa trântitul dramatic pe canapeaua cea nouă a părinţilor mei”, a recunoscut Bianca.

Cât despre clipurile pe care le face în paralel cu muzica, pe rețelele de socializare, Bianca spune că o inspiră orice din viaţa de zi cu zi, din situaţiile pe care le întâlnește. „Mă inspiră discuţiile cu prietenele mele, gândurile pe care nu le pot rosti, dar pe care le pot transforma în situaţii amuzante din care fiecare e liber să tragă concluzii şi, totodată, mă inspiră chiar reacţiile pe care tocmai materialele mele le stârnesc uneori”, a mai spus artista.

De câteva luni bune, Bianca s-a concentrat pe muncă multă, intensă, asiduă și copleșitoare, dar scăldată în pasiune pentru musicalul „Shrek”, o producție ONB & Musicals, în regia artistică a lui Răzvan Ioan Dincă și sub bagheta dirijorală a lui Daniel Jinga. „A fost și este în continuare multă muncă, fiecare dintre cei peste 50 de oameni pe care îi veți vedea pe scenă au adus propriile povești, sentimente, trăiri și talente și îmi doresc mult de tot să împărtășesc cu voi ceea ce se întâmplă în acest musical, cu costume și decoruri mobile impresionante, timp de trei ore!”, a scris solista de la Cobzality pe rețelele de socializare pentru fanii ei care își doresc să o vadă jucând în muscial.

În afară de pregătirile pentru rolurile Fiona din musicalul Shrek și pentru Sophie din proiectul Mamma Mia, Bianca este și coprezentator matinal la Pro FM și, în continuare solistă, a trupei Cobzality, încă din 2012.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare