Monden

Bianca Purcărea, din nou în „Mamma Mia!”

Cel mai iubit musical din România, desemnat „Spectacolul anului 2018”, va avea o nouă reprezentaţie memorabilă la Bucureşti, pe 6 mai, la Sala Palatului. Acesta este al treilea spectacol după doi ani de pauză, în contextul pandemiei. Cu o distribuție spectaculoasă, musicalul „Mamma Mia!”, adaptat după filmul cu acelaşi nume lansat în 2008, aduce în faţa publicului artişti complecşi care cântă, dansează și interpretează rolurile cheie dintr-o poveste despre dragoste, prietenie și regăsire.

Într-un decor grandios veţi descoperi, alături de mari nume ale scenei, povestea emoţionantă a Sophiei, interpretată de buzoianca Biana Purcărea, o tânără care, în pragul nunţii, îşi doreşte cu ardoare să îşi cunoască tatăl natural şi să fie condusă la altar de acesta. Îşi pune în minte să afle cine este tatăl ei biologic, aşa că îi invită pe o insulă elenă pe cei mai importanţi trei bărbaţi din trecutul mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile iau o întorsătură complet neaşteptată, care va crea multe momente amuzante, spre deliciul publicului.

Alături de Bianca, solista trupei Cobzality, vor juca Loredana, Horia Brenciu, Cornel Ilie, Adrian Nour, Anca Țurcașiu, Ecaterina Ladin, Silviu Mircescu, plus încă alți zeci de dansatori ce vor provoca publicul să li se alăture pe muzica inspirată de celebra formație ABBA, inclusiv hituri ca „Mamma Mia”, „Voulez-vous”, „Dancing Queen” sau „The winner takes it all”.

Invitată în matinalul Lianei Stanciu, buzoianca a declarat că așteaptă cu nerăbdare ziua de 6 mai, pentru care a făcut repetiții săptămâni întregi, și că acesta este un musical special, care are genul de poveste unde fiecare își poate alege finalul preferat.

În paralel, artista din Buzău a mai precizat că lucrează alături de băieții din Cobzality (Robi și Florin) la un album nou, iar vara va fi plină pentru ei de festivaluri de muzică, unde își vor prezenta piesele la care au lucrat. „Urmează pentru Cobzality multe festivaluri, evenimente de profil și lucru la un album nou. Pentru Bianca înseamnă și muncă în social media, și materiale ca story producer, dar și musicalul Mamma Mia, abia aștept, pentru că mi-a fost tare dor de perioada asta în pandemie!”, a mai completat Bianca Purcărea.

În fiecare zi, în întreaga lume au loc cel puțin șapte show-uri „Mamma Mia” și mii de reprezentații jucate în sute de țări, pe șase continente. Musicalul „Mamma Mia” a fost lansat în 1999 la Londra, pe West End, și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA. Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat filmul Mamma Mia 2.

Articole similare