vineri, 03 iulie 2020

Bătrâni păcăliți și lăsați fără economii de o escroacă de de 31 de ani

O ilfoveancă de 31 de ani a fost reținută de polițiștii buzoieni după ce a lăsat fără economii mai mulți bătrâni din municipiul Buzău. Femeia este bănuită de comiterea a cinci furturi din locuinţe.
Din cercetările poliţiştilor s-a stabilit că în ziua de 3 septembrie, ilfoveanca, sub pretextul că ar fi reprezentant al unui lanţ de magazine care oferă gratuit produse de curăţenie vârstnicilor, ar fi determinat o buzoiancă de 82 de ani să o primească în locuinţă. În cadrul discuţiilor ar fi determinat-o pe aceasta să-i schimbe o sumă de bani şi profitând de neatenţia bătrânei a sustras suma de 2.100 lei făcându-se nevăzută.
În aceeaşi zi, poliţiştii au fost sesizaţi de o altă buzoiancă de 70 de ani, vecina celeilalte persoane vătămate, cu privire la faptul că o necunoscută ar fi încercat să-i sustragă bunuri din locuinţă după ce s-ar fi folosit de calitatea de reprezentant al aceleiaşi societăţi comerciale şi a fost primită în locuinţă.
Pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, în ziua de 12 septembrie, poliţiştii au desfăşurat o percheziţie la domiciliul persoanei bănuite.
Din cercetări, a reieşit că ilfoveanca este pricipalul bănuit în cazul altor trei furturi din locuinţe din municipiul Buzău comise cu acelaşi mod de operare.
Poliţiştii de investigaţii criminale continuă cercetările sub coordonarea unităţii de parchet.

loading...
error: Content is protected !!