Monden

Balkanic Show, un spectacol plin de energie pentru buzoieni!

Iulia Dumitrache prezintă, în premieră pentru buzoienii petrecăreți, un spectacol plin de energie, voie bună și mult dans! Sub titulatura de „Balkanic Show”, artista vine pe scena pub-ului O’Brothers cu cel mai fresh proiect care pune în scenă un eveniment muzical live, în care piese cunoscute sunt combinate cu elemente makedonești, sârbești, arăbești, grecești dar și românești.

Printre melodiile din playlist-ul Iuliei Dumitrache și al band-ului se regăsesc „Alabina”, „Pamporeea”, „Depărtare, depărtare”, „Habibi” și „Lună albă”. Spectacolul ce se va desfășura în pub-ul buzoian în data de 31 martie, de la ora 22.30, este inedit, cu multă voie bună și dans, atât prin interpretarea solistei și a trupei, cât și prin elementele unice tradiționale ale muzicii balcanice.

Prețul unui bilet este de 70 de lei, iar pentru informații și rezervări puteți suna la numărul de telefon 0743.122.220.

*

Iulia Dumitrache a fost prima concurentă care a întors, în octombrie 2013, toate scaunele în cel de-al treilea sezon „Vocea României”. Ea a venit însoțită de Gina Pistol la audiții și nu era tocmai nouă în showbiz-ul românesc; ea colaborase cu David Deejay, JerryCo, Corina și a făcut parte din trupa Hot Play.

Iulia Dumitrache are 33 de ani, este din Pitești și are legături vechi cu muzica. A studiat vioara timp de opt ani în școala generală și a urmat cursurile Liceului de Muzică „Dinu Lipatti” din București, la secția canto, apoi a fost studentă la Pedagogie Muzicală în cadrul Conservatorului din București.

Iulia a fost descoperită de David Deejay în 2011, în urma unui concurs organizat de acesta pe Facebook. Coverul făcut de solistă după piesa Rihannei „Take a Bow” l-a convins pe acesta să o coopteze pentru a fi vocea următorului său single. Tot în 2011 a început să interpreteze coveruri alături de trupa Hot Play, cu care a cântat în diferite cluburi din țară și la evenimente private. Cel mai popular show al lor a fost Tribute to Rihanna, în care ea cânta exclusiv piesele solistei americane.

Ulterior, Iulia Dumitrache și-a schimbat total stilul muzical, trecând la muzică balcanică, pe care o interpretează alături de bandul său.

Articole similare