Actualitate

Balizele de pe Viaductul Stânca Teherău au căzut pradă huliganilor

Direcția Regională Drumuri și Poduri Buzău (DRDP) anunță că balizele și parapetul amplasate pe DN 10 Buzău-Brașov, în dreptul Viaductului Stânca Teherău, au căzut pradă huliganilor, bănuiți a fi unul sau mai mulți șoferi. Aceștia au aruncat indicatoarele într-o râpă, deși ele fuseseră amplasate de lucrătorii de la DRDP din motive de siguranță, deoarece în zonă se înregistrează frecvent căderi de pietre.  Muncitorii au remediat situația prin amplasarea altor elemente de siguranță, în speranța că nu vor avea aceeași soartă ca și celelalte.

„Pe sectorul de drum semaforizat de la Viaductul Teherău, pe DN 10, km 86+860-87+300, unul sau mai mulți șoferi au aruncat balizele și parapetul din material plastic peste pod. Lucrătorii SDN Buzău au completat cu altele noi pentru ca participanții la trafic să circule în condiții de siguranță”, a transmis DRDP Buzău.

Viaductul a fost reabilitat după ce, în 2015, o expertiză a Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (actualmente Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere) a scos la iveală grave probleme la structura acestuia, având nevoie de lucrări urgente, pentru a nu se prăbuși.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker