marți, 02 iunie 2020

Aurelian Temișan și Monica Davidescu, luna aceasta pe scena Teatrului George Ciprian

 

Pe data de 19  noiembrie, ora 19.00, Teatrul „George Ciprian” prezintă spectacolul „Eu te cred, da’  tu mă minți”, o comedie adaptată după „La Menteuse” de Jacques Bricaire și Maurice Lasaygues. Situatiile qui-pro-quo puternice, extrem de savurate de spectatori, fac deliciul acestei piese de teatru, personajele învârtindu-se din situație în situație.

Din distribuția spectacolului fac parte AurelianTemișan, Monica Davidescu, Anca Dinicu, Cosmin Vijeu și Alexandra Salceanu.

Piesa o are ca muză pe Jane, o făptura fermecătoare, cu o imaginație înflăcărată dusă spre mitomanie, care reușește să dezlănțuie o cascadă a dezastrelor prin depanarea incompleta a poveștilor, situându-le departe de realitatea simplă.

Patrick, băiatul ce o iubește pe Jane, nu se asteaptă ca realitatea să fie distorsionată și astfel, crede deschis tot ceea ce îi împărtășește Jane, încercând, apoi, grăbit să rezolve probleme ivite, creând, la rândul său, și mai multe încurcături. În cadru este implicată și familia lui Jane, formată din tatăl și sora ei, care cunosc foarte bine personalitatea fetei. Cu toate acestea,sunt momente când și ei sunt prinși în țesătura minciunilor și, surprinși de situație, continuă să brodească ducând, astfel, lucrurile către un haos extrem de enervant pentu personaje dar comic și savuros pentru public.

Premiera piesei a avut loc pe 1 octombrie 1987, în regia lui Rene Clermont, la Teatrul „Petit Marigny” din Paris, dându-i viață actori renumiți ai timpurilor, precum Sabine Paturel, Henri Courseaux, Bernard Lavalette, Annie Jouzier și Genevieve Brunet.

Indiferent de trecerea anilor și schimbările timpurilor, situațiile ilare oferite de spectacol rămân extrem de la modă și gustate de public, fiind intangibile în fața oricărui trend trecător.

Biletele pentru spectacolele pot fi achiziţionate de la Teatrul „George Ciprian”, de la Agenţia de Bilete a Teatrului ”George Ciprian” situată pe Bulevardul Nicolae Bălcescu dar și online de pe site-ul Teatrului www.teatrulgeorgeciprian.ro

Mai multe informații găsiți cu privire la spectacole și bilete găsiți la telefon: 0740.496.561.

loading...
error: Content is protected !!