Sport

Au câștigat și în vacanță

Gloria s-a impus la Miercurea Ciuc, cu un gol înscris pe final

Virtual promovată, Gloria a încheiat sezonul competițional cu o victorie în deplasare, împotriva celor de la Csikszereda. Deși s-a deplasat la Miercurea Ciuc cu un lot în care au figurat și mulți tineri sau jucători care evoluaseră mai puțin în acest sezon, buzoienii s-au impus cu 1 la 0, în prelungiri, după golul tânărului Gabriel Barbu.

La Gloria au mai jucat Nadolu, Raicu, Fărăgău și Bucur, toți tineri de perspectivă, dar care jucaseră puțin spre deloc Promovați direct în primul eșalon fotbalistic, „glorioșii” au terminat play-off-ul pe locul IV în clasament, cu 51 de puncte – la egalitate cu CS Șelimbăr și cu un punct în minus față de Corvinul Hunedoara, ambele echipe neavând însă drept de promovare), la 8 puncte distanță de CS Mioveni și la 11 puncte diferență față de Csikszereda, adversara din ultimul meci al sezonului.

Între timp, în urma rezultatelor din ultima etapă a Superligii, s-a definitivat și programul meciurilor de baraj. Csikszereda se va bate cu Dinamo pentru un loc în primul eșalon, în timp ce Mioveni va juca cu FC Botoșani. Ambele echipe din prima ligă vor beneficia de avantajul terenului propriu în prima manșă.

Articole similare