Monden

VIDEO / Au apărut primele imagini din Voyagers, thrillerul fantasy în care joacă și buzoianul Vlad Popescu

Cei care citeau, în urmă cu doi ani, știri despre vizita lui Colin Farrell sau a lui Lily Rose Depp în România trebuie să știe că acum au apărut primele imagini cu filmul la care actorii ­ame­ricani lucrau atunci. ­Peli­cula se numește Voyagers și a fost filmată integral în România, cu ajutorul producătorului local Icon Films, iar zilele acestea a apărut și primul trailer oficial care arată nu doar desfășurarea impresio­nantă de forțe, dar și numeroasele efecte speciale și cascadorii ale filmului.

Din distribuție face parte și actorul buzoian Vlad Popescu, care dă viață unuia dintre cei 30 de tineri adolescenți care sunt trimiși în spațiu într-o misiune de căutare a unei ,,case” noi. După ce căpitanul misiunii este omorât în circumstanțe misterioase, tinerii ajung într-o formă de haos, organizându-se în triburi și acționând impulsiv pentru supraviețuire.

În povestea din viitorul apropiat joacă Colin Farrell (,,True Detective”, ,,In Brugers”, ,,Saving Mr. Banks”), Tye Sheridan („X-Men”), Lily-Rose Depp (fiica lui Johnny Depp) și Fionn Whitehead, iar în grupul de tineri apar, alături de Vlad Popescu, și actorii români Teodor Șoptelea, Ioana Brumar și Irina Artenii, iar în partea de producție, în toate departamentele tehnice, s-au găsit mulți profesioniști români. Urban.ro a mai scris despre departamentul de make-up și hair care a fost integral din România, departament care a creat lookuri futuriste pentru toți actorii din distribuție, inclusiv coafura lui Colin Farrel.

,,Am avut ocazia să lucrez alături de actorii din rolurile principale”

,,Voyagers” este regizat de Neil Burger – cunoscut pentru filmele The Illusionist (2006), Limitless (2011), The Upside (2018) și Divergent (2014) -, care a ales să filmeze cele mai multe scene ale noului său film la studiourile Buftea.

,,Chiar dacă rolul meu nu este unul de amploare, am apariții dese în film. Apar cam jumătate din film alături de mai mulți sau mai puțini oameni. Am avut inclusiv ocazia să lucrez alături de actorii din rolurile principale”, declara, acum doi ani, pentru OPINIA, Vlad Ionuț Popescu. Filmările din România au început la jumătatea lunii iunie a anului 2019, iar premiera era programată să aibă loc în noiembrie 2020.

În ceea ce privește subiectul filmului, ­întâm­plarea face ca scenariul să fie inspirat din ,,Împăratul Muștelor”, romanul lui William Golding, devenit o operă clasică a literaturii universale și care stă la baza spectacolului de teatru cu același nume în care buzoianul joacă momentan. Colin Farrell este unul dintre cei mai populari actori de la Hollywood, jucând alături de celebrități precum Anthony Hopkins, Angelina Jolie, Val Kilmer, Jared Leto (,,Alexander”), Tom Cruise (,,Minority Report”), Bruce Willis (,,Hart’s War”), Christopher Plummer, Christian Bale (,,The New World”), Sa­muel L. Jack­son (S.W.A.T.), dar și sub bagheta unor mari regizori, precum Steven Spielberg, Woody Allen și Oli­ver Stone.

În ciuda vârstei sale, buzoianul Vlad Ionuț Popescu are o ascensiune impresionantă. Absovent de UNATC și masterand, tânărul actor, care s-a remarcat încă din perioada liceului (Colegiul Hasdeu), a fost distribuit deja în spectacole de teatru importante, pe marile scene din București. Este vorba despre spectacolul “Pădu­rea spân­­­zuraților” de la Teatrul Național, în regia celebrului Radu Afrim, ,,Împăratul muștelor” de la Teatrul Excelsior, în regia lui Tudor Lucanu, sau ,,Medea’s Boys” de la Teatrul Apollo 111, în regia Andrei Majeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

error: Continut protejat!!