luni, 23 noiembrie 2020

Astăzi este tragerea la sorți! Cu cine poate pica Gloria în 16-imile Cupei României

Gloria Buzău își află, astăzi, adversara pe care o va întâlni în 16-imile de finală ale Cupei României, în urma tragerii la sorți care va avea loc de la ora 15.30, la Casa Fotbalului. Echipa buzoiană s-a calificat, în premieră, în această fază, după victoria cu 2-1 în fața divizionarei C Dacia Brăila.

Cele 32 de echipe rămase în competiție au fost împărțite de Federație în două urne valorice, A (a capilor se serie) și B. Gloria face parte din urna a doua.

În 16-imile Cupei Ro­mâniei vor juca 16 echipe din Liga 1, 12 din Liga a 2-a și 4 din Liga a 3-a. Divizionarele secunde Petrolul Ploiești și “U” Cluj sunt în Urna A la tragerea la sorți, datorită faptului că în ediția trecută a Cupei României au atins faza optimilor de finală.

În Urna B se află echipe precum CFR Cluj, Gaz Metan Mediaș, Viitorul Constanța, Chindia Târgoviște, UTA și FC Argeș, fiindcă în sezonul trecut au fost eliminate în 16-imile de finală. FRF a anunțat felul în care va fi efectuată tragerea la sorți: se grupează echipele din Urna A cu echipe din Urna B (12 jocuri) și, în continuare, cele opt echipe rămase în Urna B se grupează între ele (4 jocuri).

Meciurile din 16-imile de finală ale Cupei României sunt programate să se desfășoare în jurul datei de 28 noiembrie, de la ora 13.30.

 

URNA A

Universitatea Craiova

Astra Giurgiu

FC Botoșani

FCSB

Hermannstadt

Sepsi Sf. Gheorghe

Academica Clinceni

FC Voluntari

Politehnica Iași

Dinamo București

Petrolul Ploiești

Universitatea Cluj

 

URNA B

CFR Cluj

Gaz Metan Mediaș

Viitorul Constanța

Chindia Târgoviște

UTA Arad

FC Argeș

Turris Tr. Măgurele

SCM Gloria Buzău

Viitorul Tg. Jiu

Farul Constanța

Politehnica Timi­șoara

Dunărea Călărași

Ripensia Timișoara

Concordia Chiajna

Csikszereda M. Ciuc

FC U Craiova

Progresul Spartac

Ceahlăul Piatra Neamț

CSC Sânmartin Hușana Huși

  • Meciurile se dispută într-o singură manșă, eliminatorie, pe terenul echipei mai slab clasată în campionatul precedent. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, au loc prelungiri și, după caz, lovituri de departajare din punctul de pedeapsă.
  • Meciurile din cadrul Cupei României care nu se pot disputa din cauza rezultatelor pozitive la testările pentru COVID-19 nu se pot reprograma și vor fi pierdute la “masa verde” de echipele care nu pot desfășura jocul din aceste motive.

loading...
error: Content is protected !!